Blogi

Keho vihasta, kehon rakastamiseen ja elämän kunnioitukseen

Keho vihasta, kehon rakastamiseen ja elämän kunnioitukseen

Hetki hetkeltä aloitin tuomaan rakkautta ajatuksiini ja sitä kautta kehooni. Aloin ymmärtämään, että olen osa luontoa eli osa elämää. En koskaan arvostelisi kukkasia kedolla, en arvottaisi niiden kauneutta vaan näin kaikki kukkaset uniikin kauniina. En siis voisi enään puhua itselleni, keholleni kuin olin puhunut, koska ymmärsin olevani osa täydellistä luontoa ja elämää.

Suhde ravintoon myös muuttui, ymmärsin haluavani tarjota keholleni eli terveyden kehdolleni puhdasta ja laadukasta ravintoa luonnosta mitä se ehdottomasti ansaitsi.

Poikani synnyttyä ymmärsin vielä paremmin kuinka täynnä ihmeitä meidän keho on ja kuinka viisas meidän keho on. Myös esikoiseni ravitsemus ja hänen täydellinen keho sai minut havahtumaan siihen millainen ruoka kulttuuri meillä Suomessa vallitsee lapsille. Pöydässä ollaan hiljaa, ei saa sotkea, ei saa, ei saaa… kieltoja ja negatiivista ilmapiiriä ravinnon äärellä. Törmäsin myös samoihin aikoihin syömishäiriö tutkimukseen, jossa oli yhdistetty syömishäiriö negatiivisiin kokemuksiin ruokailun yhteydessä.

lue lisää
Jokaisella on viesti maailmalle

Jokaisella on viesti maailmalle

Sinun uniikki elämäsi tehtävä ja viesti mikä haluaa tulla kauttasi näkyväksi, ovat tie menestykseen, todelliseen runsauteen ja virtaavaan elämään. Unelmien elämään, josta olet haaveillut. Tämä todellinen unelmien elämä kattaa sellaisen tavan ansaita tulosi, että et ole aiemmin edes osannut kuvitella, tasapainoiset ihmissuhteet, sisäisen rauhan ja rakkauden ja ulkoiset puitteet tukemaan sinun onnellisuuttasi. 

lue lisää
Ihmissuhteet, ystävyys, parisuhteet ja lapsuuden kiintymysmallit

Ihmissuhteet, ystävyys, parisuhteet ja lapsuuden kiintymysmallit

Rakkaus on ikuista, ajatonta ja sanatonta, mutta koen, että ihmisenä meidän on hyvä tarkastella ihmissuhteita hyvin maanläheisesti ihmiskehossa, ihmiskokemuksessa ja tunteilleni läsnäollen. Henkisyys voi olla ja henkimaailma onkin tukena aina meidän ihmisen matkalla, mutta ihmisyyden ja ihmissuhteisiin liittyvät asiat on mielestäni hyvä käsitellä ihmisten kanssa. Jos sinulla on turvallinen ihmissuhde missä voit avoimesti puhua ja tulet kuulluksi, niin kannattaa tutustua yhdessä väkivallattoman kommunikoinnin periaatteisiin ja keskustella omista varhaislapsuuden kiintymyssuhde malleista. Voitte oppia todella paljon itsestänne ja suhteestanne uutta.

lue lisää
Rakkaus suhteet, miten löytää tasapainoisia suhteita?

Rakkaus suhteet, miten löytää tasapainoisia suhteita?

Rakkaus suhteet, miten löytää tasapainoisia ihmissuhteita? Tai oikeastaan miten luoda tasapainoisia ihmissuhteita. Kirjoitan erittäin mielelläni sinulle rakkaudellisista suhteista ja miten sinä voit luoda itsellesi parempia suhteita romanttisia ihmissuhteita ja...

lue lisää
Puhdas ja laadukas ravinto muutti elämäni

Puhdas ja laadukas ravinto muutti elämäni

(Sisältää yhteistyökumppaneiden alekoodit sivun alhaalla) Omaan monimuotoisen historian ravinnolla parantamisen parissa ja tahdon nyt jakaa kanssasi omakohtaisia kokemuksiani ja oivalluksiani ravinnon vaikutuksista meihin. Ensimmäiset kokemukset ravinnon tietoisesta...

lue lisää
Unelmista totta?

Unelmista totta?

Totuus valmentaja Sini-Marian elämästä ja vinkit miten voit elää oman Unelmasi toteen! Haluan kertoa sinulle hieman mitä elämässäni on tapahtunut ja miksi juuri nyt elän omaa Unelmaani toteen. 2000 -luvun alussa kaikki voimat vienyt masennus ja vuonna 2013 äidin...

lue lisää
Terveellinen raakasuklaa-/ toffee -cupcake

Terveellinen raakasuklaa-/ toffee -cupcake

Jos saisit valita mauttoman proteiinipatukan tai herkullisen power cup caken välillä, kumpi se olisi? Terveellinen ja energisoiva raakasuklaa- / toffee power cupcake sisältää puhdasta ravintoa keholle ja sopii sen takia myös aamiaiseksi tai välipalaherkuksi. Sen...

lue lisää

Sini-Maria Limnell

Rakkaudesta hyvinvoiviin ja
hymyileviin ihmisiin.
Unelmien elämän toteen toteuttaja, mentori, valmentaja, temppelitilan fasilitoija ja Unelma Itsestä Balin ja Suomen retriittien luoja.

Pysytään yhteydessä

Whatsapp   +358400984384
sinimarialimnell@gmail.com

Seuraa minua: