Retriitit

Retriitti on aika jolloin saamme pysähtyä hetkiin yhdessä ryhmän kanssa.
Retriitti antaa meille mahdollisuuden kokea ja oppia yhdessä. Luomme yhdessä turvallisen temppeli tilan, jossa voimme nostaa tietoisuutemme uudelle tasolle
ja nauttia ihmisyyden kokemuksesta rakkaudellisessa tilassa muiden siskojen kera. Omat isoimmat oivallukset ovat tulleet monesti naisten retriiteillä ympäri maailmaa. Retriitti kokoaa aina yhteen samanlaisista asioista kiinnostuneita naisia ja mahdollistaa avoimen ympäristön missä jakaa kokemuksiaan ja haasteitaan.

Yhdessä on aina helpompi oppia itsestä ja myös toisten jaetut ajatukset ja kokemukset antaa uusia näkökantoja omaan kokemukseen. Naisten retriitti voimaannuttaa sinua feminiiniseen energiaasi ja huomaat kuinka kanssa sisarilla
on samankaltaisia haasteita elämässä ja yhdessä elämän jakaminen auttaa meitä helpommin astumaan täyteen loistoomme. Retriitti antaa sinulle mahdollisuuden löytää todellisia sielun ystäviä, jotka kannustavat sinua ja jakavat elämää sinun kanssasi vielä vuosienkin jälkeen. Naisten on aika palata yhteen luomaan merkityksellistä elämää ja nostamaan toisemme takaisin ydin voimaamme.
Retriitillä tulet kuulluksi, nähdyksi ja astut omaan voimaasi upeiden naisten tukemana.

Tilaa uutiskirje ja kuule tulevista retriiteistä ensimmäisenä!

Balin retriitit

Suomen viikonloppuretriitit

Asiakaskokemus

“Olin Sini-Marian retriitillä Balilla 2018. Kaikki järjestelyt toimivat mallikkaasti. Kohteet olivat kauniita, hyvin toimivia ja henkilökunta sydämellistä. Sini-Marian ohjaus oli rakkaudellista, läsnä olevaa, innostavaa ja ilolla toteutettua. Myös Tuuli ja Lyn ohjasivat sydämestä tulevalla rakkaudella. Retriitti mahdollisti erilaisia kokemuksia, kehitystä, menneestä irti päästämistä, tunnistamista jne. Kiitollisena yhteisestä jakamisesta, kokemisesta, rakkaudesta. Kiitos, kiitos, kiitos.”

-Anja

Asiakaskokemus

“Bali tarjosi yltäkylläiset puitteet retriitille. Täydellinen paikka oivalluksille, henkiselle kasvulle, energian voimistamiselle ja naisten välisen yhteishengen kasvattamiselle. Jakamisen voima konkretisoitui naisten piirissä puhdistavalla tavalla. Olimme toinen toistemme peilejä. Uudet ystävyydet ovat arvokkaita. Retriitti tuki oman tien kulkemista, antoi uusia työkaluja läsnä olevaan arkeen ja osoitti luontoyhteyden tärkeyden. Ihanan inspiroiva valmentaja Sini-Maria! Unohtumaton kokemus!”

-Anna

Asiakaskokemus

“Tätä kokemusta on oikeastaan hieman haastava pukea sanoiksi näin jälkikäteen, koska tämä retriitti pitää ehdottomasti kokea ja elää itse. Retriitti on varmasti jokaiselle hyvin erilainen, oma henkilökohtainen kokemus ja jokainen löytää varmasti siitä jotain itselleen merkityksellistä. Bali tarjosi mitä upeimmat puitteet, ohjaajat loivat ihanan ja lämpimän ilmapiirin, ja muut naiset rikastuttivat tätä matkaa omilla ajatuksillaan ja kokemuksillaan <3 Suosittelen tätä lämpimästi kaikille taustasta tai elämäntilanteesta riippumatta!” –

Jenna

Sini-Maria Limnell

Rakkaudesta hyvinvoiviin ja
hymyileviin ihmisiin.
Unelmien elämän toteen toteuttaja, mentori, valmentaja, temppelitilan fasilitoija ja Unelma Itsestä Balin ja Suomen retriittien luoja.

Pysytään yhteydessä

Whatsapp   +358400984384
sinimarialimnell@gmail.com

Seuraa minua: