Tulevien Balin-retriittien ajankohdat selviävät pian. Liity sinäkin postituslistalle, niin saat tiedon ajankohdasta sekä muuta taianomaista postia suoraan omaan sähköpostiisi.

 

  Retriitit Balilla

   

  Haluatko sinä kokea retriitin Balin upeassa unelmamiljöössä?Tämä retriitti on sinulle, jos olet unelmoinut päästä tutustumaan Balin kulttuuriin ja luontoon, viettää aikaa upeiden naisten ympäröimänä, inspiroitua ja luoda unelmiasi toteen. Retriitillä saat oppia lisää yhdessä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista valmentaja Sini-Marian johdattamana. Matkalla saat kokea hengellisen ja kulttuurin keskittymän Ubudin ja Pohjois-Balin elämyksellistä taikaa.

   

  Balin retriitti (kesto 7vrk)

   

  Joogaa, pyramidien gong-äänihoitoa, kulttuuria, lähdevesitemppelin siunaus, vesiputous, viidakkoa, tanssia ja rentoutumista riisipeltojen ympäröimänä. Vietämme elämyksellisen päivän viidakossa vesiputouslaaksossa Unelma Itsestä -valmennuksen luojan Tuuli Kaunisluonnon johdattamana. Opimme ravinnosta The Recipe -kirjan kirjoittajan Lyn Nicholsin ravintoworkshopissa. Liikumme ilolla, nautimme herkullista ravintorikasta energisoivaa ravintoa ja ennen kaikkea tutustumme omaan unelma itseen, todelliseen minään. Näemme, koemme ja opimme uutta avoimin sydämin.

   

  Retriitin ohjelma koostuu selkeistä, yksinkertaisista päivärutiineista, joista kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin pohja koostuu. Päivissä on mukana rutiinien lisäksi aina kokemuksellisia retkiä, workshoppeja ja Balin kulttuuria. Jokaisessa päivässä mukana ohjattua liikettä. Iloisesti haastavien ja kehittävien joogatuntien ja tanssin aikana nautimme ja opimme joka päivä jotain uutta ja hauskaa. Tarkemmin päiväkohtaisesta ohjelmasta voit lukea alta.

   

  Tutustu elämyksellisiin retriittikohteisiimme

   

  Ubud, Bali, Unescon maailmanperintökohde. 2 yötä, Bali Swasti Eco cottages, jaettu majoitus.

   

  – Kulttuuria, joogaa, vapaata tanssia ja Unelma Itseesi tutustumista
  – Lähdevesitemppelin siunaus, Tirta Empul
  – Sound Healing, Pyramids of Chi

   

  Les Waterfall, Pohjois-Bali, luonnonsuojelualue, vesiputouslaakso viidakossa. 3 yötä, oma huone paritalovillasta

   

  – Tämä laakso on Sini-Marian ja Tuulin kotilaakso. Paikalliset toivottavat retriittiryhmämme kiitollisin mielin tervetulleeksi. Tulet kokemaan jotain mielettömän kaunista tässä korkeavärähteisessä laaksossa!
  – Sinulla on käytössäsi pyhää lähdevettä ja lähdevesisuihku
  – Hiljentymistä, elämyksiä luonnossa, vesiputous, viidakko, vuoristo
  – Joogaa Tuuli Kaunisluonnon vetämänä, vapaata tanssia ja workshoppeja
  – Elämyksellinen päivä viidakossa Tuuli Kaunisluonnon johdattamana
  – Ravintorikkaan parantavan ruuan workshop Lyn Nicholsin (the Recipe kirjan kirjoittajan) johdattamana
  – Iltanuotioita, naistenpiiriä tähtitaivaan alla viidakossa
  – Mahdollisuus 1–3 päivän vesi- tai mehupaastoon

   

  Tejakula, Pohjois-Bali, luksuskohteemme merenrannalla.
  2 yötä, Poinciana Resort, oma huone

   

  – Merenrannalla harjoituksia, kulttuuria, joogaa, vapaata tanssia ja workshoppeja
  – Rentoutumista, uusien Unelmien luontia toteen, täydenkuun seremonia ja naistenpiirejä
  – Täydenkuun kaakaoseremonia
  – Mahdollisuus balilaisiin hoitoihin ja hierontoihin (omakustanteinen, hoidot 10–20€)

   

  Bali, jumalten saari

   

  Paratiisisaaren luonto on runsasta, vihreää ja saari on täynnä väriä ja nautintoja. Pääset kokemaan kulttuuria saaren henkisyyden keskittymässä Ubudissa, nauttimaan viidakon syleilystä saaren pohjoispuolella ja kokemaan vesiputouksen puhdistavaa taikaa. Vietämme myös nautinnollista aikaa meren rannalla tanssien ja nauttien jumalattarien elämästä ihanien balilaishoitojen kera.

   

  Balilaiset ja heidän kulttuurinsa on hyvin omistautunut heidän jumalilleen. Aamut he aloittavat rukoilemalla, siunaamalla kaikki: sielut, rakennukset, autot ja skootterit. Rukoukset, siunaukset ja kiitollisuus täyttää sydämet ja ympäristön energian. Balilaisten kiitollisuus ja onnellisuus huokuu ylitsevuotavasti ympäristöön ja tulet huomaamaan muutosta itsessäsi ilman minkäänlaista ponnistelua, jos sallit heidän rakkaudellisen läsnäolon ja energian nostattaa sinunkin hyvinvointiasi uudelle tasolle. Tällä retriitillä emme tunnusta mitään tiettyä uskontoa, mutta kunnioitamme Balilaisten uskontoa ja voimme oppia heidän omistautumisestaan ja oppia uusia rutiineja omaan arkeemme.

   

  Päivärutiinien rakenne:

   

  7–8 Päivän aloitusrinki, läsnäoloharjoitus, meditaatio tai jooga
  8–9 Aamupala
  10–12 Kulttuuria / Aktiivinen meditaatio liike / Workshop
  12–13 Lounas
  Omaa aikaa / Harjoite
  17–18 Illallinen
  18–19 Päivän päätösrinki
  20–21 Hiljaisuus alkaa

   

  Poikkeuksia päivinä, jolloin vaihdamme kohdetta saarella. Tarkan aikataulun, retkien aikataulut ja ohjeet saat hyvissä ajoin retriitin alkua sähköpostiisi. Muutokset ohjelman rakenteeseen ovat mahdollisia, kaikki rakennetaan ryhmän tarpeen mukaan, ryhmän kasvun ja Unelmien parhaaksi. Voit esittää kaikki kysymykset retriitistä: sinimarialimnell@gmail.com.

   

  Ruokailu

   

  Retriitin aikana saamme nauttia paikallista, maailmankuulua, tuoretta ja herkullista kasvisruokaa. Pakettiin sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen (aloituspäivänä vain illallinen ja lähtöpäivänä vain aamiainen). Sinulla on myös mahdollisuus 1–3 päivän puhdistavaan sekä uudistavaan vesi- tai mehupaastoon viidakossa.

   

  Hinta

   

  Retriitin hinta on  2333€/hlö sisältäen 7 yötä täysylläpidolla, kaikki retket, ohjelma ja workshopit. (Huomaa maksuohjelma, josta lisätietoa Varaukset-kohdassa.)

   

  Retriittipaketti ei sisällä:

   

  – Lentoja tai matkavakuutusta
  – Kuljetuksia retriitin aloituskohteeseen Ubudiin tai lopetuskohteesta Tejakulasta pois

   

  Yhteiskuljetuksia järjestetään ehdottomasti lentokentältä ja lentokentälle, kun saamme ryhmän lentotiedot ja toiveet. Lentoja Balille saa n. 400–500 €:lla, autamme mielellämme löytämään hyvät lennot sinulle. Passin on oltava voimassa 6kk saapumisesta + turistiviisumi, joka voidaan hankkia saapuessa kentältä. Saavu Balille viimeistään retriitin aloituspäivän aamuna tai edellisenä päivänä!

   

   

  Mitä mukaan?

   

  Avoin sydän ja mieli, halu nauttia elämästä yhdessä upeiden naisten seurassa ja luoda uusia unelmia toteen

  Kaakaoseremoniaan vapaavalintainen asustus, mahdollisesti valkoinen tai vaalea sävyinen juhlavampi mekko korostamaan sinun kaunista naiseutta  (tanssittava ja sinulle mieleinen)

  Unelma Itsestä Työkirja (voit ostaa omasi etukäteen Shopista -20% alennuksella alekoodilla: unelmakirja), muistiinpanovälineet, lempikuvia ja -lehtiä sekä oma valokuva aarrekartan tekoa varten

  Mukavat ja rennot vaatteet

  Uima-asu, omat hygieniatuotteet

   

  Varaukset

   

  Retriitti on hyvin elämyksellinen ja haluamme pitää ryhmän pienenä, jotta voimme kokea yhdessä upeaa aikaa Balilla. Ryhmämme koko on max. 7 retriittiläistä. Haluamme tarjota ryhmälle mahdollisimman autenttisen, henkilökohtaisen ja onnistuneen elämyksen. Voit maksaa retriitin sinulle erissä. Saat selkeät ohjeet retriittiä varten sähköpostiisi hyvissä ajoin ennen retriitin alkua. (k-18). Tiedustelut ja varaukset: sinimarialimnell@gmail.com.

  Maksuohjelma

   

  Uusi matkapakettilaki kieltää varaus- tai ennakkomaksujen keräämisen ilman pienyrittäjälle täysin mahdottomia mittavia vakuusmaksuja. Retriittimaksu maksetaan siis kokonaisuudessaan retriitin jälkeen. Toivomme siis, että osallistujat säästävät retriittimaksun. Maksu erääntyy retriitin toteutumisen jälkeen seuraavana päivänä. (Voit edelleen maksaa osissa matkasi paytrail palvelun kautta, jos niin tahdot.) Retriitille ilmoittautuneille on oma suljettu Facebook-ryhmä. Siellä jaetaan omakustannelentoihin ja matkustamiseen liittyvää tietoa. Ryhmään pääsy takaa sinulle paikan retriitillä ja on myös sitova ilmoittautuminen matkalle. Pahoittelemme, jos tämä uusi matkapakettilaki tuottaa sinulle ihmetystä. Voit ottaa kaikissa epäselvissä asioissa yhteyttä suoraan Sini-Mariaan.

   
  Unelma Itsestä Työkirja

   

  Jos sinulla ei ole Unelma Itsestä Työkirjaa, voit ostaa sen Shopista -20% alennuksella alekoodilla: unelmakirja.

   

  Peruutuskäytäntö

   

  Jos sinun jostain syystä pitäisi perua osallistumisesi retriitille: Mikäli perut retriitin pidemmän kuin 40 päivän sisään sovitusta alkamisesta, pidätetään 25% retriitin hinnasta. 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista. 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista. 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

  Tämä retriitti on sinulle, jos…

   

  Olet valmis upeaan seikkailuun jumalten saarella Balilla.
  Olet valmis jättämään ajan hallitsemisen, aikataulut, kiireet ja haluat kokea jotain upeaa itsestäsi ja Balin kulttuurista ja luonnosta.
  Haluat uutta inspiraatiota elämääsi, avartaa näkemystäsi ja tiedät, että muutos lähtee sinusta itsestäsi.
  Haluat oppia, kokea ja inspiroitua kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
  Haluat vahvistaa elämän suuntaasi ja oppia uusia rutiineja, rituaaleja ja tapoja tukea Unelmiasi.
  Haluat selkeyttää tulevaisuuden unelmiasi ja toteuttaa niitä.
  Haluat uusia inspiroivia naisystäviä, joiden kanssa luoda parasta tulevaisuutta.
  Olet valmis nauttimaan, nauramaan, tanssimaan ja löytämään lisää iloa elämääsi.
  Haluat viettää nautinnollista aikaa upeissa puitteissa ja löytää lisää sisäistä hehkuasi.

   

  Tämä retriitti ei ole välttämättä ole sinulle, jos…

   

  Ajattelet, että retriitti yksin tekee sinusta terveen ja onnellisen.
  Haluat kilpailla taidoista, tiedoista tai vertailla ihmisten paremmuutta.
  Sinun on vaikea olla iloisten ihmisten seurassa.
  Haluat tämän retriitin ratkaisevan elämäsi kaikki pulmat.
  Sinulla on tapana aiheuttaa mielipahaa ryhmätilanteissa.
  Olet lääkityksellä (Ota yhteys retriitin ohjaajan ennen paikkasi varaamista).

   

  Mitä voit saada retriitiltä?

   

  Tunnet olosi inspiroituneeksi, energiseksi ja levänneeksi.
  Löydät uutta suuntaa ja puhtia toteuttaa oman näköistäsi unelmaelämää.
  Löydät jatkossa enemmän nautintoa arjessasi.
  Saat paljon enemmän läsnäolevia hetkiä elämääsi.
  Opit nostamaan vaikeudet kiitollisuuteen ja näkemään kasvun kohdat elämässäsi.
  Löydät uusia terveellisempiä elämäntapoja ja pieniä arjen rutiineja.
  Saat uutta inspiraatiota fyysiseen ja henkiseen terveyteen, ja opit kuuntelemaan kehosi tarpeita.
  Saat lisää rakkaudellista ymmärrystä tunteisiisi ja tilaa sisäiselle rauhalle.
  Saat uusia ajatuksia ja perspektiiviä elämään.
  Saat voimaa olla juuri sinä.
  Saat voimaa toteuttaa omaa uniikkia polkuasi.