Retriitit Balilla

Haluatko kokea retriitin Balin upeassa unelmamiljöössä?

Tämä retriitti on sinulle, jos olet unelmoinut Balin kulttuuriin ja luontoon tutustumisesta, ajanvietosta upeiden naisten ympäröimänä, inspiroitumisesta ja unelmiesi toteuttamisesta. Retriitillä saat oppia lisää yhdessä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista valmentaja Sini-Marian johdattamana. Saat kokea hengellisen ja kulttuurikeskittymän Ubudin ja Pohjois-Balin elämyksellisen taian.

Retriitillä on luvassa joogaa, pyramidien gong-äänihoitoa, kulttuuria, lähdevesitemppelin siunausta, vesiputousta, viidakkoa, tanssia ja rentoutumista riisipeltojen ympäröimänä. Vietämme elämyksellisen päivän viidakossa vesiputouslaaksossa Unelma Itsestä -valmennuksen luojan Tuuli Kaunisluonnon johdattamana. Opimme ravinnosta The Recipe -kirjan kirjoittajan Lyn Nicholsin ravintoworkshopissa. Liikumme ilolla, nautimme herkullista, ravintorikasta, energisoivaa ravintoa ja ennen kaikkea tutustumme omaan Unelma Itseen, todelliseen minäämme. Näemme, koemme ja opimme uutta avoimin sydämin.

Joogaa, pyramidien gong-äänihoitoa, kulttuuria, lähdevesitemppelin siunaus, vesiputous, viidakkoa, tanssia ja rentoutumista riisipeltojen ympäröimänä. Vietämme elämyksellisen päivän viidakossa vesiputouslaaksossa Unelma Itsestä -valmennuksen luojan Tuuli Kaunisluonnon johdattamana. Opimme ravinnosta The Recipe -kirjan kirjoittajan Lyn Nicholsin ravintoworkshopissa. Liikumme ilolla, nautimme herkullista ravintorikasta energisoivaa ravintoa ja ennen kaikkea tutustumme omaan unelma itseen, todelliseen minään. Näemme, koemme ja opimme uutta avoimin sydämin.

Retriitin ohjelma koostuu selkeistä, yksinkertaisista päivärutiineista, joista kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin pohja koostuu. Päivissä on mukana rutiinien lisäksi aina kokemuksellisia retkiä, workshoppeja ja Balin kulttuuria. Jokaisessa päivässä on mukana ohjattua liikettä. Iloisesti haastavien ja kehittävien joogatuntien ja tanssin aikana nautimme ja opimme joka päivä jotain uutta ja hauskaa.
Tarkan päiväkohtaisen ohjelman saat ilmoittautuessasi retriitille.

Ohjelma rakennetaan ryhmän tarpeiden mukaan sekä ryhmän kasvun ja Unelmien parhaaksi. Voit esittää kaikki kysymykset retriitistä: sinimarialimnell@gmail.com. Tilaa uutiskirje
kuullaksesi ensimmäisenä tulevista retriiteistä.

Retriittikohteemme

Ubud, Bali, Unescon maailmanperintökohde. 2 yötä, Bali Swasti Eco cottages, jaettu majoitus.

– Kulttuuria, joogaa, vapaata tanssia ja Unelma Itseesi tutustumista
– Lähdevesitemppelin siunaus, Tirta Empul
– Sound Healing, Pyramids of Chi

Les Waterfall, Pohjois-Bali, luonnonsuojelualue, vesiputouslaakso viidakossa. 3 yötä, oma huone paritalovillasta.

– Tämä laakso on Sini-Marian ja Tuulin kotilaakso. Paikalliset toivottavat retriittiryhmämme kiitollisin mielin tervetulleeksi. Tulet kokemaan jotain mielettömän kaunista tässä korkeavärähteisessä laaksossa!
– Sinulla on käytössäsi pyhää lähdevettä ja lähdevesisuihku
– Hiljentymistä, elämyksiä luonnossa, vesiputous, viidakko, vuoristo
– Joogaa Tuuli Kaunisluonnon vetämänä, vapaata tanssia ja workshoppeja
– Elämyksellinen päivä viidakossa Tuuli Kaunisluonnon johdattamana
– Ravintorikkaan parantavan ruuan workshop Lyn Nicholsin (The Recipe kirjan kirjoittajan) johdattamana
– Iltanuotioita, naistenpiiriä tähtitaivaan alla viidakossa
– Mahdollisuus 1–3 päivän vesi- tai mehupaastoon

Tejakula, Pohjois-Bali, luksuskohteemme merenrannalla. 2 yötä, Poinciana Resort, oma huone.

– Harjoituksia meren rannalla, kulttuuria, joogaa, vapaata tanssia ja workshoppeja
– Rentoutumista, uusien Unelmien luontia toteen, täydenkuun seremonia sekä naistenpiirejä
– Täydenkuun kaakaoseremonia
– Mahdollisuus balilaisiin hoitoihin ja hierontoihin (omakustanteinen, hoidot 10–20 €)

Paratiisisaaren luonto on runsasta, vihreää ja saari on täynnä väriä ja nautintoja. Pääset kokemaan kulttuuria saaren henkisyyden keskittymässä Ubudissa, nauttimaan viidakon syleilystä saaren pohjoispuolella ja kokemaan vesiputouksen puhdistavaa taikaa. Vietämme myös nautinnollista aikaa meren rannalla tanssien ja nauttien jumalattarien elämästä ihanien balilaishoitojen kera.

Balilaiset ja heidän kulttuurinsa ovat hyvin omistautuneita heidän jumalilleen. Aamut he aloittavat rukoilemalla ja siunaamalla kaikki: sielut, rakennukset, autot ja skootterit. Rukoukset, siunaukset ja kiitollisuus täyttää sydämet ja ympäristön energian. Balilaisten kiitollisuus ja onnellisuus huokuu ylitsevuotavasti ympäristöön ja tulet huomaamaan muutosta itsessäsi ilman minkäänlaista ponnistelua, jos sallit heidän rakkaudellisen läsnäolon ja energian nostattaa sinunkin hyvinvointiasi uudelle tasolle. Tällä retriitillä emme tunnusta mitään tiettyä uskontoa, mutta kunnioitamme Balilaisten uskontoa ja voimme oppia heidän omistautumisestaan ja oppia uusia rutiineja omaan arkeemme.

Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisenä tulevista retriiteistä!

INFO

Ruokailu

Retriitin aikana saamme nauttia paikallista, maailmankuulua, tuoretta ja herkullista kasvisruokaa. Pakettiin sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen (aloituspäivänä vain illallinen ja lähtöpäivänä vain aamiainen). Sinulla on myös mahdollisuus 1–3 päivän puhdistavaan sekä uudistavaan vesi- tai mehupaastoon viidakossa.

Hinta

Retriitin hinta on  2333 € / hlö sisältäen 7 yötä täysylläpidolla, kaikki retket, ohjelma ja workshopit. (Huomaa maksuohjelma, josta lisätietoa Varaukset-kohdassa.)

Varaukset

Retriitti on hyvin elämyksellinen ja haluamme pitää ryhmän pienenä, jotta voimme kokea yhdessä upeaa aikaa Balilla. Ryhmämme koko on max. 7 retriittiläistä. Haluamme tarjota ryhmälle mahdollisimman autenttisen, henkilökohtaisen ja onnistuneen elämyksen. Voit maksaa retriitin erissä. Saat selkeät ohjeet retriittiä varten sähköpostiisi hyvissä ajoin ennen retriitin alkua. (K-18). Tiedustelut ja varaukset: sinimarialimnell@gmail.com.

 

 

Retriittipaketti ei sisällä:

– Lentoja tai matkavakuutusta
– Kuljetuksia retriitin aloituskohteeseen Ubudiin tai lopetuskohteesta Tejakulasta pois

Yhteiskuljetuksia järjestetään lentokentältä ja lentokentälle, kun saamme ryhmän lentotiedot ja toiveet. Lentoja Balille saa n. 400–500 €:lla, autamme mielellämme löytämään hyvät lennot sinulle. Passin on oltava voimassa 6 kk saapumisesta. Lisäksi tarvitset turistiviisumin, joka voidaan hankkia saapuessa kentältä.

Saavu Balille viimeistään retriitin aloituspäivän aamuna tai edellisenä päivänä!


Peruutuskäytäntö

Jos sinun jostain syystä pitäisi perua osallistumisesi retriitille: Mikäli perut retriitin 21–40 päivän sisään sovitusta alkamisesta, pidätetään 25 % retriitin hinnasta. 50 % matkan hinnasta pidätetään, kun matka peruutetaan 7–21  vuorokautta ennen matkan alkamista. 75 % matkan hinnasta pidätetään silloin, kun matka peruutetaan 3–7 vuorokautta ennen matkan alkamista. Matkan hinnasta pidätetään 95 %, kun se peruutetaan 0–3 vrk ennen matkan alkamista.

Asiakaskokemus:


“Bali tarjosi yltäkylläiset puitteet retriitille. Täydellinen paikka oivalluksille, henkiselle kasvulle, energian voimistamiselle ja naisten välisen yhteishengen kasvattamiselle. Jakamisen voima konkretisoitui naisten piirissä puhdistavalla tavalla. Olimme toinen toistemme peilejä. Uudet ystävyydet ovat arvokkaita. Retriitti tuki oman tien kulkemista, antoi uusia työkaluja läsnä olevaan arkeen ja osoitti luontoyhteyden tärkeyden. Ihanan inspiroiva valmentaja Sini-Maria! Unohtumaton kokemus!”

-Anna

Asiakaskokemus


“Olin Sini-Marian retriitillä Balilla 2018. Kaikki järjestelyt toimivat mallikkaasti. Kohteet olivat kauniita, hyvin toimivia ja henkilökunta sydämellistä. Sini-Marian ohjaus oli rakkaudellista, läsnä olevaa, innostavaa ja ilolla toteutettua. Myös Tuuli ja Lyn ohjasivat sydämestä tulevalla rakkaudella. Retriitti mahdollisti erilaisia kokemuksia, kehitystä, menneestä irti päästämistä, tunnistamista jne. Kiitollisena yhteisestä jakamisesta, kokemisesta, rakkaudesta. Kiitos, kiitos, kiitos.”

-Anja

Asiakaskokemus

“Tätä kokemusta on oikeastaan hieman haastava pukea sanoiksi näin jälkikäteen, koska tämä retriitti pitää ehdottomasti kokea ja elää itse. Retriitti on varmasti jokaiselle hyvin erilainen, oma henkilökohtainen kokemus ja jokainen löytää varmasti siitä jotain itselleen merkityksellistä. Bali tarjosi mitä upeimmat puitteet, ohjaajat loivat ihanan ja lämpimän ilmapiirin, ja muut naiset rikastuttivat tätä matkaa omilla ajatuksillaan ja kokemuksillaan <3 Suosittelen tätä lämpimästi kaikille taustasta tai elämäntilanteesta riippumatta!”

-Jenna

Sini-Maria Limnell

Rakkaudesta hyvinvoiviin ja
hymyileviin ihmisiin.
Unelmien elämän toteen toteuttaja, mentori, valmentaja, temppelitilan fasilitoija ja Unelma Itsestä Balin ja Suomen retriittien luoja.

Pysytään yhteydessä

Whatsapp   +358400984384
sinimarialimnell@gmail.com

Seuraa minua: