Jokaisella on viesti maailmalle.

Ihan jokaisella on tärkeä viesti maailmalle.

Jotain sinun sisälläsi, tunnet sen, haluaa tulla näkyväksi.

Et ehkä ihan täysin tiedä mikä sinun viestisi on maailmalle, mutta tiedät kyllä, että sinulla on tärkeä tarkoitus täällä ja viesti ympäristöllesi.

Sinä unelmoit paljon ja tiedät, että haluat elää unelmiesi elämää, sitten kun…

Sitoudutko todella ottamaan selvää viestistäsi? 

Miksi viestisi on sitten niin tärkeä?

Sinun uniikki elämäsi tehtävä ja viesti mikä haluaa tulla kauttasi näkyväksi, ovat tie menestykseen, todelliseen runsauteen ja virtaavaan elämään. Unelmien elämään, josta olet haaveillut. Tämä todellinen unelmien elämä kattaa sellaisen tavan ansaita tulosi, että et ole aiemmin edes osannut kuvitella, tasapainoiset ihmissuhteet, sisäisen rauhan ja rakkauden ja ulkoiset puitteet tukemaan sinun onnellisuuttasi. 

Kun sitoudut ottamaan selvää viestistäsi, tulet tutustumaan itseesi aivan uudella tavalla. Tulet purkamaan rajoittavia uskomuksia siitä, mitä olet tullut tänne tekemään ja miten. Uskomukset siitä mitä työ, raha, perhe elämä, ihmissuhteet, kehon tila ja mielentila ovat tulevat uusiutumaan täysin. 

Vanhasta irti päästäminen on yksi tärkeimmistä asioista uutta luodessa. Vanhoilla uskomuksilla ja teoilla saat aikaan jokainen vuosi samanlaisen tuloksen. Luot uudestaan kiirettä, ahdistusta, huonoja ihmissuhteita, epäonnistuneita työ projekteja yms… 

Uskomusten/normaalin purkaminen

Pysähdy itsesi äärelle, kysy itseltäsi ja vastaa ajan kanssa.

Millainen on minulle normaali työ ja työympäristö?

Millaiset ihmissuhteet ovat minulle normaaleja? Parisuhteet, perhesuhteet…

Millainen koti ja asuinympäristö on minulle normaali?

Millainen on normaali olotila kehossani ja mielessäni?

Millainen on normaali maailma minulle?

Nyt ota aikaa, sulje silmät, hengitä muutama kerta syvään ja kuvittele unelmiesi elämää, näe miten elät sitä, miltä se tuntuu, miltä se maistuu, tuoksuu, ketä kanssasi on, mitä teet, nostata fiilistä ja unelmoi todella isosti!

Vastaa sitten näihin kysymyksiin:

Millainen on minun unelma työ ja työympäristö?

Millaisia ovat minun unelma ihmissuhteet? Parisuhteet, perhesuhteet…

Millainen on minun unelma koti ja asuinympäristö?

Millainen on unelmien olotila kehossani ja mielessäni?

Millainen on unelmien maailma minulle?

Nyt voit ehkä huomata millainen kuilu on sinun normaalin/uskomuksien ja unelma elämän välissä. 

Se mitä pidät normaalina sen myös luot aina uudestaan ja uudestaan toteen. Sinun täytyy muuttaa ajatuksiasi normaalista/ uskomuksiasi, siitä mikä on normaalia.

Miten voit muuttaa niitä:

Esimerkiksi, 

Minulle normaalia oli ennen se, että rahaa voi tehdä ainoastaan 8-18 välillä ja silloinkaan se ei saa olla liian kivaa, täytyy tehdä hurjasti töitä, että voi ansaita juuri ja juuri sen millä elää. Passiivinentulo ja sijoittaminen oli tavallaan huojaamista, eihän sillä tavalla saanut tehdä helppoa rahaa. Tämä oli minun normaali uskomus työstä ja rahasta. 

Minä unelmoin saada tehdä työtä mistä vain milloin vain ja, että se on hauskaa ja hyvien tyyppejen kanssa. Ja, että voimme ansaita niin paljon, että voimme myös tehdä hyväntekeväisyyttä ylimääräisellä rahalla, jakaa siis hyvää myös rahan muodossa. Passiivista tuloa, järkevää sijoittamista ja elämästä nauttimista ilman raha häpeää.

Muutin normaalin/uskomuksen ja unelmien välisen kuilun, sillä tavoin, että rupesin keskittymään ihmisiin, jotka jo elivät tuota unelmieni elämää, aloin opettelemaan mistä tilasta he elivät ja miten he elivät unelmaa todeksi. Keskityin siihen, että jokaisella meillä on yhtäläiset mahdollisuudet menestyä ja kaikki on opeteltavissa. Vertailun ja olosuhteiteni moittimisen sijaan aloin siis nälkäisesti opiskelemaan kuinka elän toteen sitä unelmaa elämää arjessa. Nyt sijoitan, nautin, teen töitä ilossa, milloin ja missä haluan.

Toinen esimerkki,

Minulle normaalia oli, että perheissä on riitoja, ja yksinäisyyttä, parisuhteet ovat vaikeita ja niissä sattuu aina jompaakumpaa osapuolta. Et voi olla oma itsesi, et ole haluttu omana itsenäsi. Perheessä ei ole tasapuolista kunnioittavaa kohtelua, lasten hoito ja kodinhoito kuuluu äidille. 

Minä unelmoin tasapainoisesta, rakastavasta perheestä, rakkaudellisesta läsnäolosta ja yhteisten unelmien toteuttamisesta ja hetkessä elämisen nauttimisesta. Unelmoin molemminpuolisesta kunnioituksesta, rakkauden vastaanottamisesta ja jakamisesta virtaavana voimaannuttavana arjessa. Unelmoin olla haluttuna ja haluavana osapuolena intohimoisessa terveessä parisuhteessa. 

Muutin normaalin/uskomuksen ja unelmien välisen kuilun, sillä tavoin, että rupesin keskittymään ihmisiin, joilla oli terve ja intohimoinen parisuhde. Vedin terveet rajat sille, mitä halusin vastaanottaa ja kenen kanssa. Olin ja elin sisäistä äitiyttä todeksi kaikkien lasten kanssa. Aloitin elämään todeksi unelmieni perhe elämää ilman kumppania ja omia lapsia. Kun elin todeksi sitä kunnioitusta, rakkautta ja äitiyttä, niin vedin puoleeni terveen kumppanin ja hänen kanssaan eheytin loputkin vääristyneet uskomukset/traumat ja tulin raskaaksi ja nyt elän toteen rakastavaa unelma perhettäni.

Sinun viestin löytäminen

Viestisi löytyy silloin kun, saat muuttaa sinun entisen normaalin ja uskomukset unelmiesi elämäksi.  Eheyttää uskomuksien/normaalin ja unelmien välisen kuilun. Löydät viestisi sieltä missä elät vapaana juuri sellaista elämää kuin tahdot, vapaana mielesi rajoitteista, vapaana menneisyyden vankilasta. Se mistä sinä unelmoit on täysin mahdollista elää toteen ja se onkin yksi sinun tärkeimmistä tehtävistä täällä. 

Löytää sinun kultainen viesti, mitä onnellisena jaat kaikille ympäristösi ihmisille ja he voimaantuvat löytämään omansa. Sinä astuneena autenttisesti elämään SINUN elämää! Et enään elä normaalia elämää uskomuksiesi kahlitsemana, vaan olet rikkonut rajat ja ymmärtänyt, että olet osa Luojaa ja luontoa ja voit elää juuri niin rakasta, rikasta ja runsasta elämää kuin haluat! Ja se unelmien elämä ei koskaan ole pois keneltäkään vaan päinvastoin se luon rikkautta ja runsautta kaikille, avaa mahdollisuuksia kaikille!

Jokaisella meillä on tärkeä viesti maailmalle, sinä elämässä unelmiesi elämää uniikilla tavalla, täysin vapaana ja onnellisena! Jakamassa hyvää ja voimaannuttamassa muitakin omalle unelmien polulle! 

Rakkaudella, Sini-Maria

(Kutsun mukaan sinut, joka elät jo toteen unelmiesi terveellistä elämää, kutsun sinua, joka olet valmis tulemaan näkyväksi ja toteuttamaan vielä isommat unelmat toteen kanssani. Olet valmis tulemaan unelmiesi kanssa kaikkien eteen ja kertomaan miten ne saavutit ja inspiroimaan muita elämään unelmaa todeksi! Ota yhteyttä!)


Yoni egg
Ruusukvartsi Yoni egg, Klikkaa shoppiin tästä