Rakkaus suhteet, miten löytää tasapainoisia suhteita?

Rakkaus suhteet, miten löytää tasapainoisia ihmissuhteita? Tai oikeastaan miten luoda tasapainoisia ihmissuhteita.

Kirjoitan erittäin mielelläni sinulle rakkaudellisista suhteista ja miten sinä voit luoda itsellesi parempia suhteita romanttisia ihmissuhteita ja ystävyys suhteita.

Olen itse kokenut vaikeita ihmissuhteita niin romanttisissa kuin ystävyyssuhteissa kin. Olen huomannut kuinka kaikissa ihmissuhteissa toistuu aina useimmiten sama kaava, tiedostamaton tai tiedostettu käyttäytymismalli. Jos tarkemmin tarkastelet kaikkia lähimmäisiä ihmissuhteitasi, niin toistuuko siellä joku samanlainen käyttäytyminen tai ongelma? Tuntuuko sinusta, että et saa arvostusta? Tai esimerkiksi sinä olet aina se osapuoli suhteissasi, joka pitää suhteita yllä ja huoltaa niitä? Mikä on sinun kaava mikä toistuu?

Haluan kertoa sinulle totuuden, sinä olet itse luonut nuo kaavat, lapsuutesi ihmissuhteet usein toimivat esimerkkinä ja normaalin luojana. Aikuusuudessa usein toistamme lapsuuden malleja ja luomme omalla kehonkielellä ja käyttäytymisellä kaavat uudestaan ja uudestaan toteen.

Onneksi voit tulla näistä tietoiseksi ja muuttaa elämääsi rakkaudellisemmaksi juuri nyt.

Vanha sananlasku joka kiteyttää kaiken ”Metsä vastaa niinkuin sinne huudetaan”

Ainut tie hyviin ihmissuhteisiin on tie hyvään suhteeseen ensin itsesi kanssa. Jos opettelet rakastamaan itseäsi pyyteettömästi ja luot itsellesi terveet rajat niin samalla myös kutsut sitä elämääsi. Mitä pyyteettömämmin rakastat itseäsi niin voit myös tuntea ja kokea kokonaisempana rakkauden tunnetta ja myös sitä vastaanottaa.

On asetettava terveet rajat ja kunnioitus itseä kohtaan, jotta myös muut voivat silloin tunnistaa sinun rajat, tasapainon ja kunnioittaa sinua sitä kautta. On osattava sanoa EI ja KYLLÄ oikeissa tilanteissa, jotta voi tuntea elävänsä arvojensa mukaista elämää. Silloin voit tuntea itseäsi ja sydäntäsi kohtaan kiitollisuutta, siitä että kuljet omaa totuuttasi.

Kaikki ulkopuolinen muovautuu eteesi sen mukaan mitä ajattelet ja tunnet sisälläsi. Sisäinen rakkaus ja kauneus hehkuu ulospäin ja antaa muille myös pinnan rakastua ja ihastua sinuun, sillä olethan jo itse ihastunut ja rakastunut itseesi. Jos et arvosta itseäsi ja uniikkia Jumalaista kauneuttasi ei sitä voi myöskään kukaan muu arvostaa ja nähdä. Jokainen meistä on täydellinen ja hehkuva omana autenttisena ja hymyilevänä itsenä.

Toimi niin kuin haluaisit muiden toimivan sinua kohtaan. Jos haluat tuntea arvostusta, rakkautta, iloa ja hyvää oloa niin jaa sitä myös pyyteettömästi muille. Jos haluat arvostusta, oikeudenmukaisuutta ja terveitä rajoja, niin aseta ne sinun arvojesi mukaisesti ensin itsellesi ja sitten muista rakkaudellisesti myös kertoa niistä läheisillesi.

Sinulla on aina oikeus kertoa tunteistasi, jos joku loukkaa sinua, voit aina aloittaa lauseella:
”Kuulen, että sanoit näin …. onko tämä totta?
”Sinun sanat saivat minut tuntemaan näin …”
”Pyydän, että et käyttäisi tällaisia sanoja minua kohtaan, kiitos ja arvostan sinua”

Se ihme, se rakkaus, jota etsit olet sinä itse!! Ja sen kun sisäistät, niin sen sisäistää ja ymmärtää myös läheisesi.

Joillekin ihmissuhteille, jotka opettavat sinua asettamaan rajoja, on sanottava rakkaudellisesti EI, KIITOS! Ja sitten vain jatkettava matkaa sillä olet kasvanut omassa arvostuksessa ja rakkaudessasi ja värähtelet uutta taajuutta ja sitä myös kutsut elämääsi.

Anna siis itsellesi parasta, vastaanota parasta ja uskalla olla oma itsesi. Jokainen ihmissuhde kasvattaa meitä kohti sitä pyyteetöntä rakkautta ja sitä elämäsi ihmissuhdetta kohti, jossa sinä tunnet itseltäsi pyyteettömän rakkauden, sitä jaat ja silloin myös sitä voit vastaanottaa.

Kysy siis itseltäsi aina uudestaan ja uudestaan miten kunnioitan, arvostan rajojani ja kuinka pyyteettömästi rakastan itseäni? Voisinko olla rakkaudellisempi itselleni juuri nyt?

Olet elämäsi rakkaus ja käsikirjoitat elämäsi rakkaus tarinaa juuri nyt toteen!

Isoin rakkaudellisin halauksin, Sini-Maria

Sini-Maria Limnell uima-altaalla Balilla

Initiaatio hakemus

Initiaatio

Jos kuulet kutsun työskennellä kanssani, jatka lukemista. Voimakas ja elämää muuttava 1:1-mentorointi matka, intohimoiselle, heränneelle naiselle, joka haluaa purkaa kaikki estot ja rajoitteet itsestään ja aloittaa todellisen elämän, ymmärtäen, että hän on elämänsä luoja ja täydellinen Jumalainen nainen.

Tämä ohjelma on tarkoitettu naiselle, joka haluaa kulkea sielunsa täyttä runsauden polkua. Löytää moninaiset lahjansa ja kykynsä luoda räiskyvää, runsasta, intohimoista ja syvää yhteyttä elämäänsä.

​1:1 mentorointi + yhteinen sisäinen työ mihin keskitymme, on hyvin voimakasta työtä, joten työskentelen vain enintään 6 asiakkaan kanssa kerrallaan. Valitsen Inititaatio ohjelmaan naiset heidän syvän halun ja palon mukaan.

Joten ota aikasi ja kerro minulle miksi juuri sinulla on suuri palo ja intohimo saada työskennellä kanssani. Avaa sydämesi salaisuudet ja kerro mihin se haluaa sinun suuntaavan!
Muutoksesi ja voimaantumisesi alkaa nyt!

TÄSTÄ HAKEMUKSEEN!

No Comments

Post A Comment