”Missioni on palauttaa naiset yhteyteen nautintonsa, läsnäolonsa ja voimansa kanssa.”

 

Hei, olen Sini-Maria Limnell, unelmien elämän toteuttaja, mentori, valmentaja, Temppelitilan fasilitoija ja Unelma Itsestä -Balin ja Suomen retriittien luoja.

Minun missioni on palauttaa naiset takaisin yhteyteen omaan nautintoonsa, läsnäoloonsa ja voimaansa. Haluan näyttää heille, kuinka tervettä, tasapainoista seksuaalienergiaa, elämän energiaa, henkisyyttä ja ihmisyyttä voi hyödyntää manifestoidessa omaa unelmaelämäänsä toteen!

Olen kiinnostunut radikaalisti yksilöllisen ja uniikin elämän luomisesta sekä totuudella, rakkaudella ja ilolla elämästä estottomasti nauttimisesta. Haluaisin nähdä maailman, jossa jokainen ihminen tekee tietoisen valinnan luoda täyttä elämää itselleen ja ympäristölleen. Erityisesti haluan naisten – eli juuri sinun – ymmärtävän ja kokevan, kuinka upea ja jumalainen nainen olet. Juuri sinä voit luoda unelmiesi elämää ja nauttia siitä sädehtivänä naisena.

 

Mentorointi- ja valmennusfasilitointi 

Olen hyvin herkkä aistimaan ja näkemään haitallisia rakenteita ja tunnelukkoja ihmisissä, joten tuon totuudella ja rakkaudella esiin sen, mikä ei sinua enää palvele ja yhdessä työskentelemme kohti vapautta ja iloa. Valmennan radikaalisti, mutta rakkaudellisesti sinut kohti totuuttasi ja voimaasi. Oli sitten tavoitteesi syvä itsetuntemus, painonpudotus, yhteys omaan seksuaalisuuteesi, luomisvoimaasi, unelmien toteuttaminen, rakkaudellisen parisuhteen luominen tai elämän suunnan löytäminen, minä luon tavoitteisiisi sopivat harjoitteet ja työskentelen yhdessä sinun kanssasi. Sinulta tarvitaan vain avoimuus, rehellisyys ja halu todella luoda unelmasi toteen.

Aika on juuri nyt.

Juuri nyt on aika ottaa vastuu omasta elämän luomisesta ja tuoda se aivan uudelle tasolle! Sinä ansaitset ymmärtää, että olet aivan huikea nainen ja voit herätä elämään täyttä unelmien elämää nyt! Jos olet kiinnostunut siitä, kuinka minä olen toteuttanut unelmani toteen jatka lukemista. 

This is my story

Olen ollut aina herkkä aistimaan ja kokemaan elämää tietäen, että täällä on paljon enemmän koettavaa kuin ymmärrän tai näen. Olen siis ollut hyvin utelias ja kysymysten äärellä usein. Äitini oli kauneusalan yrittäjä, häneltä opin vahvan naisen roolin ja mallin, kuinka nainen voi luoda menestyksensä itse. Hänen kanssaan jo nuorena opin myös matkustamaan, oppimaan suvaitsevaisuutta ja eri kulttuurien tuomaa rikkautta.

Luontoyhteys on ollut minun matkassani aina, olen hyvin eläinrakas ja ensimmäiset selkeät rakkaudelliset valmennuskokemukset juontavat juurensa villihevoseni kouluttamiseen 9-vuotiaana. En ole mennyt siitä mistä aita on matalin, vaan olen aina halunnut kehittyä ja haastaa itseäni. Aikuisena olen elänyt elämää omalla tyylilläni matkustellen ja luoden unelma kerrallaan uniikkia todellisuutta.

Vuonna 2007 Australiassa koin ensimmäisen selkeän heräämisen kokemukseni. Huomasin, että olin elänyt elämääni muita miellyttääkseni ja tuolloin koin, että oli aika ryhtyä luomaan sellaista elämää joka tuntuisi minusta nautinnolliselta. Olin tuolloin vielä epävarma naiseudestani enkä rakastanut itseäni kokonaisena.

”Kunnioittaakseen elämää on otettava vastuu, että muistaa iloita olemassaolostaan päivittäin.

Vuonna 2010 lapsuudenaikaiset padotut tunteet pysäyttivät minut ja sain kokea keskivaikean masennuksen joka herätti minut täysin. Ymmärsin ihmisen mielen, sielun ja kehon yhteyden. Sain mahdollisuuden osallistua psykoterapiaan ja oppien aivan mielettömiä asioita itsestäni ja samalla myös opin työkaluja tulevaisuutta varten. Herätessäni todelliseen elämään, muutin ruokavalioni, aloitin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin opiskelut ja zen buddhalaisen meditaation. Mielen, sielun ja kehon yhteys palautui ja ymmärsin tuolloin mitä tarkoittaa olla oikeasti energinen kokonaisvaltaisesti!

Vuonna 2012 Matkustin Intiaan ja Sri Lankalle muutamaksi viikoksi tutkimaan muun muassa Ayurveda-lääketiedettä ja buddhalaisuuden oppeja.

Vuonna 2013 äitini poistuminen täältä antoi minulle kokemuksen ikuisen rakkauden ajattomuudesta ja siitä, kuinka hauras ja kaunis elämä on. Meille jokaiselle jokainen päivä on todella lahja päällä maan ja meidän olisi syytä nauttia tästä ihmisenä olemisen kokemuksesta täysin rinnoin ja sydämin! Kunnioittaakseen elämää on otettava vastuu, että muistaa iloita olemassaolostaan päivittäin. Tämän sieluyhteyden kokemisen jälkeen opiskelin kraniosakraali- ja reikiterapeutiksi.

Vuonna 2014 opiskelin kokonaisvaltaisesti terveyden tukemista: NLP-akatemiassa mielen rakenteiden uudelleenohjelmointia ja hypnoosilla auttamista. Suoritin Trainer4You-hyvinvointivalmentaja ja personal trainer -koulutukset. Valmistuin ilmajoogaohjaajaksi ja suoritin Paula Heinosen opissa funktionaalisen terveyden tukeminen ravinnolla -opinnot. Samana vuonna suoritin myös Terveyden tukipilarit -opinnot.

Ruusut Sini-Maria

Näinä vuosina olen matkustanut moniin maailman voimapisteisiin ja saanut oppia alkuperäiskansojen viisauksista. Olen oppinut monilta upeilta kansainvälisiltä opettajilta joogasta, tantrasta, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, paastoista, naiseudesta ja ymmärtänyt monien filosofioiden palaavan samaan ytimen oppiin. Mexico, Hawaii, Guatemala, Uusi Seelanti, Australia ja Bali ovat olleet minulle tärkeitä maita joissa olen oppinut alkuperäiskansoilta, shamaaneilta, joogeilta, tantreilta ja guruilta elämästä ja saanut työkaluja fasilitointiin, mentorointiin ja valmentamiseen. Mexicossa ja Havaijilla olen tehnyt ensimmäiset kansainväliset fasilitointi yhteistyöt naisten hyvinvointiretriiteille. Olen löytänyt työkalut siihen, miten voin rakastaa jokaista soluani naisena ja olen tehnyt paljon harjoitteita itseni rakastamiseen ja hyväksymiseen. Kun rakastamme ja hyväksymme kehomme, meistä tulee luonnollisen seksuaalisesti tasapainoisia ja elämässä vapautuneita!

Vuonna 2016 aloitin valmentajana vetämään yhdessä Tuuli Kaunisluonnon kanssa Unelma Itsestä -verkkovalmennuksia ja tällöin muutin lopullisesti omat ajatusrakenteet ja ryhdyin elämään minunlaistani unelmaelämää. Ostin maata Balilta, suunnittelin ja piirsin oman retriittitaloni vesiputous viidakkolaaksoon. Loin juuri sitä mitä halusin eläen osan vuodesta Balilla ja osan Suomessa sekä matkustelin oppiakseni lisää elämästä ja alkuperäiskulttuurien viisauksista.

2017 Toin ensimmäisen Suomalaisen retriitti ryhmän viidakkolaaksoon Balille ystäväni kanssa!

2018 Starttasi minun suunnittelemat ja luomat Unelma Itsestä-retriitit Suomessa ja Balilla. Unelmat jatkaa toteutumistaan ja olen aivan huikean kiitollinen ja onnellinen saadessani luoda ja tehdä juuri mitä sydämen paloni minua ohjaa tekemään! 

Olen aina utelias oppimaan uutta ja kehittymään lisää, joten seuraavaksi päätin opiskella itseni joogaohjaajaksi. Balilla joogaohjaaja koulutukset ovat aivan mielettömän laadukkaita ja missä muuallakaan olisin halunnut joogaohjaajaksi opiskella kuin toisessa kotimaassani. Joogafilosofia, Yoni egg harjoitteet, seksuaalienergian muuntaminen ja vesipaastot viidakossa veivät minut hyvin syvälle naiseuteen ja luonnolliseen voimaani. Rakastan yli kaiken pursuavaa puhdasta kehoa, mieltä ja sielua. Naiseuteen liittyy paljon tabuja ja puhdistettavaa, jotta voimme elää runsaana, vapaana ja ilossa vapautuneena naisena. Minä olen keskittänyt energiani siihen, että voimme yhdessä avata ne rakenteet jotka kahlitsee upeaa naiseuttasi ja päästää irti. Villi, vapaa ja onnellinen naiseus!

2019 Tapasin unelmieni miehen, tasapainoisen maskuliinin ja luonnollisesti elämämme kietoutuvat harmonisesti yhdeksi ja juhannuksena valon yönä myös esikoisemme sai alun. Aikaisemmat parisuhteeni olivat olleet epätasapainoisia ja suhteita, joissa opin rakkaudesta, sillä en ollut silloin vielä valmis näkemään ja kokemaan täysin hyväksyvää ja rakastavaa parisuhdetta. Valonjuhlan lapsi syntyi onnelliseen perheeseen luonnollisesti ja lääkkeettömästi kotisynnytyksellä 3.4.2020. Synnytyksessä löysin vielä enemmän totuutta ja yhteyttä siihen mitä naisen voima todella luonnollisesti on! Olemme ihan mielettömän vahvoja, jos olemme kosketuksissa todelliseen itseemme ja sen ytimeen! Mieheni ja lapseni ovat avanneet tietoisuuden siihen miten voimme luoda harmonisia ja rakkaudellisia suhteita. Jokainen ansaitsee rauhan ja rakkauden elämäänsä ja nyt on sinunkin aikasi vastaanottaa unelmiesi parisuhde ja perhe, jos olet sellaisesta unelmoinut.

Seksuaalinen energia terveellisessä tasapainoisessa tilassaan muuttuu luovaksi, elämänvoiman energiaksi, lisää säteilyäsi ja nostaa kykyäsi manifestoida ja ilmaista elämää ja suhteita, jotka todella tuovat sinulle iloa. Jos taas seksuaali energiasi on tukahdutettu niin menetät yhteyden luovuuteesi, elämän iloosi, kehoosi, säteilyysi, inspiraatioosi ja luomiseen. Jos tapaat ihmisen joka saa sinut hehkumaan et pysty vastaanottamaan tasapainoista rakkautta tai vedät puoleesi sinua vahingoittavia ihmissuhteita. Sinulla on mahdollisuus tasapainoittaa seksuaalienergiasi ja silloin luominen, inspiroiva työ, ihmissuhteet, elämän ilo ja nautittavuus palaa elämääsi!

”Kaikki tämä on myös sinulle mahdollista! Jos seuraa sydäntään, kaikki linjautuu ja mahdollistuu toteen!”

Tänään

Olen manifestoinut ja toteuttanut unelmani täysin toteen.
Asun perheemme kanssa meidän yhdessä suunnittelemassa ja rakennuttamassa omakotitalossa luonnon helmassa. Perhe-elämä, yhteiset unelmat, juhla, arki, vapaus olla kuka on, raha, rikkaus, työ ja runsaat elämänkokemukset ovat tasapainossa. Koen, että jokaisella meillä on mahdollisuus täysin tasapainoiseen elämän kokemukseen, jos me vain teemme sen harmonian toteen sisäisesti ja vastaanotamme runsauden ulkoisesti ilman häpeää. Sisäisellä työllä voimme muuttaa uskomuksiamme, varhaislapsuuden rakenteita ja vapautua elämään puhdasta elämää. Voimme luoda sisäisesti itsellemme maskuliinisen turvan, loogisuuden, terveet rakenteet ja kurin voidaksemme antautua feminiinin pehmeydelle, luovuudelle ja manifestoida helppoa, iloista ja runsasta elämää. Synnyinlahjana saamme runsaan elämän lahjan ja lahjan vastaanottajina on aika ottaa vastaan kiitollisuudella koko lahjan runsaus!

 

Tämä on minun tarinan jonka on tarkoitus inspiroida sinua ja antaa sinulle voimaa toteuttaa omaa uniikkia unelma elämää toteen. Me kaikki olemme elämän luojia ja voimme luoda juuri sellaista elämää itsellemme ja ympäristöömme kuin haluamme!

Olen käynyt paljon läpi elämässäni, masennuksen, äidin menetyksen, yrittäjyys kipuiluja, huonoja parisuhteita, kamppaillut itsetunnon ja kehoimagoon liittyvistä kysymyksistä tunteitani paeten. Nämä kaikki elämäni opit olen käynyt läpi, transformoinut energiaksi ja ymmärtänyt kuinka voin kokemuksista oppineena nyt luoda unelmien elämää ja opettaa oppimaani sinulle.
Minusta on kunnia jakaa elämäntyöni ja oppimani naisten kanssa jotka sitä eniten tarvitsevat. Anna minun ohjata sinut aistillisuuden, vapautumisen ja unelmiesi elämään!

Hae työskentelemään kanssani!

Minusta on kunnia jakaa elämäntyöni ja oppimani naisten kanssa, jotka sitä eniten tarvitsevat. Joten anna minun ohjata sinut aistillisuuden, vapautumisen ja unelmien elämään. Jos et nyt aloita elämään, niin milloin?  Jos et sinä astu voimaasi, niin kuka sen voisi tehdä puolestasi? Sinä olet rohkea, sinä olet voimakas, sinä olet juuri sinä, ja se on uniikkiutesi salaisuus!

 

Ota rohkeasti yhteyttä, tehdään yhdessä unelmista totta!

Rakkaudesta hyvinvoiviin ja hymyileviin ihmisiin.

Sini-Maria Limnell

Rakkaudesta hyvinvoiviin ja
hymyileviin ihmisiin.
Unelmien elämän toteen toteuttaja, mentori, valmentaja, temppelitilan fasilitoija ja Unelma Itsestä Balin ja Suomen retriittien luoja.

Pysytään yhteydessä

Whatsapp   +358400984384
sinimarialimnell@gmail.com

Seuraa minua: