Valmennus –

Temppelitila,
mentorointi & valmennus

 

Henkilökohtainen Temppelitila, mentorointi ja valmennus tarjoaa sinulle puitteet onnistua siinä, mitä tavoittelet.

Temppelitila on sinun ja minun välinen pyhä tila, joka luodaan valmennuksen alussa aloitusseremoniassa.  Sinun on turvallista kasvaa, laajentua ja kehittyä yhteisessä tilassamme,  ja sen ytimessä on meidän välisemme yhteys. Kun sinä tuot valmennuksessa opittuja käytäntöjä arkeesi ja käyt läpi muutosprosessia, olen aina puhelinsoiton päässä, kun minua tarvitset. Lupaan sinulle turvallisen ja tuetun tilan kasvaa, kehittyä ja laajentua.

Viemme huomiomme elämän aitoihin iloihin ja kuorimme itsestämme fyysisesti ja henkisesti kukoistavimman mahdollisen version esiin.

Selkeät, tasapainoiset, maskuliiniset rutiinit vievät meitä kohti tavoitteita, jotta voit ottaa feminiinisen elämän ilolla vastaan ja nauttia olostasi omassa pyhässä temppelissäsi, kehossasi.

Tärkeintä on, että tunnistat sisäisen palon ja sinulla on halu lähteä liikkeelle. Lähtökohtasi mentorointiin, Temppelitilan luomiseen, voi olla mikä tahansa. Sinun ei tarvitse tietää selkeää tavoitetta valmennukselle tai sitä, miten tavoitteeseen päästään. Minä autan sinua löytämään seuraavat askeleet elämäntilanteeseesi sekä yhteyden itseesi ja tavoitteisiisi. Olen tukenasi muutosprosessissasi – sinulla tarvitsee olla ainoastaan halu sitoutua siihen.

Temppelitila on mystinen ja samalla täysin luonnollinen tila, jonka luomme yhdessä hetki hetkeltä sinun tarpeitasi kuunnellen. Kaikki tapahtuu ja linjautuu siihen suuntaan, jotta avautuisit nautinnolliseen elämään.

(Temple Foods, Temple Work, läsnäolo, meditaatio, paastot, fyysinen/henkinen ilo elämään)

Valmentajana ja mentorina haluan sydämestäni auttaa sinua löytämään energiaa elämääsi ja voimaa naiseuteesi.

Jokainen meistä voi luonnollisesti nauttia elämästään ja luoda siitä omien UNELMIENSA MUKAISEN. Näen jokaisessa ihmisessä upean yksilöllisen potentiaalin ja haluan olla tukenasi, kun sinäkin löydät sen sisältäsi! 

Tahdon auttaa sinua löytämään sinulle sopivan puhtaan luonnollisen energisoivan ruokavalion, nautinnollisen tavan liikkua ja mukavan mielenhallintatavan rentoutuaksesi elämän iloiseen virtaan.

Elämäni aikana olen kokenut ja nähnyt erilaisia ihmisiä ja kulttuureja. Näen jokaisessa ihmisessä mahtavan potentiaalin olla onnellinen.  Olen itse löytänyt kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista suuren voimavaran ja tuen elämäni kaikille
osa-alueille.

Valmennus- ja mentorointi työssä olen koulutukseltani Personal Trainer, kuntosalivalmentaja, hyvinvointivalmentaja, joogaohjaaja, Licensed Practitioner of NLP, Terveyden Tukipilarit -kouluttaja, Unelma Itsestä -valmentaja, retriitti- ja tapahtuma fasilitaattori Balilla ja Suomessa. Sydämeni hymyilee, kun voin auttaa sinua löytämään oman naisellisen upeutesi ja luonnollisen hyvinvoivan loistosi!

Elämä virtaa lävitsesi, nautitko siitä täysin rinnoin ja sydämin?

Mikä tekee minusta erilaisen mentorin?

Elämäntyöni on jakaa kaikki elämässäni opittu sinun kanssasi.
Olen radikaali ja rehellinen, mikä on edellytys sille, että pääset aidosti kohtaamaan mielesi esteet ja lukot. Annan sinulle rakkaudellisen tukeni, ja ylitämme kaikki haasteet yhdessä.
Elämäsi muuttuu nautinnolliseksi, takaan sen!
Niin kuin elämäntarinani kertoo, minulla on paljon kokemusta eri kulttuureista, opettajista ja eri filosofioiden opeista. Minun supervoimani on kääntää elämän haasteet ja opit voimavarakseni.

Olen tehnyt varjoistani vahvimmat työkaluni hyvään elämään, ja näitä työkaluja saan nyt jakaa sinulle. Elämänoppini ovat kehollistuneet minuun ja tehneet minusta sen, joka olen tänä päivänä juuri sinua varten Temppeli-fasilitoijana, mentorina, valmentajana ja ihmisenä.

 

Olen manifestoinut unelmani toteen tehden mahdolliseksi kaiken, mistä olen unelmoinut. Nyt on sinun aikasi ottaa nämä työkalut vastaan.

Näen sinun elämäsi haastavat rakenteet ulkopuolelta ja tarjoan  sinulle harjoitteet, joilla voit vapautua ja alkaa elämään runsasta ja vapaata elämää. Oli tavoitteesi mikä tahansa, kanssani löydät ihanneolosi, -painosi ja sieluntehtäväsi. Ollessasi henkisesti ja fyysisesti tasapainossa elämäsi manifestoituu takaisin harmoniaan. Henkisyyden ja ihmisyyden täytyy olla tasapainossa, jotta voi elää nautinnollista elämää.

Olen täällä ohjaamassa sinut takaisin runsauteen, loistoon ja omaan rakkauteesi. Samalla juhlistamme elämää ja toteutamme unelmiamme  ravitsevalla tavalla!

 

Sexy Life Temple 1:1 initiaatio on suunniteltu naisille jotka ovat valmiita:

 

nousemaan elämänvoiman ja temppelinsä nautinnolliseen johtajuuteen

• avaamaan muinaiset viisauden koodit ja kehollistamaan pyhimmän temppelitaiteen itsessään

• vapauttamaan ihmiskokemuksen ja tuntemaan koko elämänvirran upean kirjon

ilmaisemaan itseään uniikisti ja vapautuneesti ilman häpeää tai itsensä pienentämistä

luomaan täysin oman pyhän temppelikoodiston arkeen ja juhlaan sekä

vastaanottamaan elämän lahjan niin runsaana ja vuolaana, kuin se sinulle tarjotaan!

Oletko se sinä?

 

Anna minun ohjata sinut lempeästi ja rakastaen kohti parempaa itsetuntemusta,
yhteyttä sisimpiin tuntemuksiin ja voimaamme naisena.

Me kaikki ansaitsemme elää täydessä loistossa!

Sexy Life Temple Arts

Sisältää Temppelitilassa yhdessä sinulle kanavoidut koodit:

SEXY SELF LOVE SESSION = LUOTTAMUS, YHTEYS, RAKKAUS ELÄMÄÄN JA SEN VIRTAAN

LOVE MY TEMPLE = ENERGIA VIRTAA KEHOSSA, PUHDAS RAVINTO JA LIIKE ILOSSA

I LOVE MY LIFE = TOISTUVAT TEMPPELIRAKENTEET, JOTKA TUKEVAT NAUTINNOLLISTA ELÄMÄÄ

I CREATE MY SEXYLIFE = DHARMA-SIELUN KUTSU – LUOVUUS LUO RIKKAAN ELÄMÄN

1:1 -yksilömentorointi + yhteinen sisäinen työ, johon keskitymme, on hyvin voimakasta, joten työskentelen enintään 6 asiakkaan kanssa kerrallaan. 2 x 1,5 h initiaatiopuhelut kuukausittain.

Valitsen inititaatio-ohjelmaan naiset heidän syvän halunsa ja palonsa mukaan.

Käytä hetki aikaa ja kerro minulle, miksi juuri sinulla on suuri palo ja intohimo saada työskennellä kanssani.

Avaa sydämesi salaisuudet ja kerro, mihin se haluaa sinun suuntaavan!

Muutoksesi ja voimaantumisesi alkaa nyt!

Biodynaaminen-kraniosakraali-reikihoito (n. 1h, Pirkanmaa)

Sydämeni ja sieluni toive on auttaa sinua palaamaan luonnolliseen tasapainoiseen tilaan kehosi, mielesi ja sielusi kanssa. Jokainen 1–1,5 tunnin hoito on yksilöllisesti kanavoitu tarpeidesi mukaan.

Biodynaaminen-kraniosakraali-reikihoito on ainutlaatuinen, ja käytän höyhenenkevyttä kosketusta, joka ei yleensä ole yli viittä grammaa. “Kuuntelen” ja tunnen kehosi hienovaraisia kraniorytmejä. Havaitessani epätasapainoa, teen niihin hellävaraisia korjauksia. Toimin reikienergian kanavana ja autan elimistöäsi aloittamaan luonnollisen palautumisen harmoniaan ja toimintakykyyn sekä poistamaan sinne jääneitä tukoksia.

Biodynaaminen-kraniosakraali-reikihoito voi auttaa sinua niin fyysisten ongelmien kuin emotionaalisen epätasapainon kanssa.

Hoidon hinta 80 €

(Voidaan liittää myös osaksi valmennusta.)

Olen sertifioitu kraniosakraali- ja reikiterapeutti.

Temple Foods

Hae paikkaa työskentelemään kanssani!

  • Kaikki valmennukset sisältävät ilmaisen 0,5 h aloitusvalmennuksen
  • Valmennuspuhelut 1h–1,5 h
  • Ennakkotehtävät/harjoitteet sekä tehtävät/harjoitteet valmennusten välissä
  • Tuki valmennuskertojen välillä Whatsappin välityksellä
  • Takuu valmennuksen tehosta sitoutuneelle valmennettavalle

ASIAKASKOKEMUS:

Sexy Life Temple Initiaatio

“Aivan huikea matka – Kiitos! Sanat ei riitä kuvailemaan sitä mitä koimme yhdessä. Kauneimmille ja merkityksellisimmille hetkille elämässä ei ole sanoja. Ne pitää kokea. Tämä matka muutti elämäni ja suhtautumiseni siihen. Rakastan elämää ja vaalimalla kehoani – vaalin elämää. Minulla kesti 42 vuotta oppia rakastamaan itseäni ja löytää se jumalainen nainen itsestäni joka olen. Nainen, joka kulkee intuitiivisesti susien kanssa ja jonka silmistä voi katsoa suoraan sieluun. Hän ei tarvitse suojamuureja vaan on kokee turvalliseksi olonsa autenttisena itsenään. Elämän suurin lahja <3 

Päästin irti ulkonäkökeskeisyydestä ja aloin keskittyä siihen miltä liike ja energia kehossa tuntuu. Päästin irti sellaisesta mikä ei enää palvele. 

Sini-Maria- Sinulla on lahja. Kiitän sinua rohkeudestasi käyttää lahjaasi.”

– Asiakas

Sini-Maria Limnell

Rakkaudesta hyvinvoiviin ja
hymyileviin ihmisiin.
Unelmien elämän toteen toteuttaja, mentori, valmentaja, temppelitilan fasilitoija ja Unelma Itsestä Balin ja Suomen retriittien luoja.

Pysytään yhteydessä

Whatsapp   +358400984384
sinimarialimnell@gmail.com

Seuraa minua: