Henkilökohtainen valmennus ja mentorointi

 

 

Oletko valmis kohtaamaan oman itsesi luomat esteet ja ylittämään ne valmentajan kannustuksen ja tuen avulla? Sinä olet jo kokoNAINEN nainen ja minä valmentajana näytän sen sinulle.

 

Yhdessä luomme valmennuksen aikana harjoitteet, rutiinit ja ravintosuunnitelman, joka tukee sinua astumaan omaan voimaasi ja pysymään voimassasi, toteuttamaan toteen arjessa sinun unelmien itseäsi ja luomaan toteen unelmientäyteistä elämääsi.  

 

Nyt ei ole enää tilaa jättää mitään varjoihin, vaan tuodaan valoon ja näkyväksi kaikki, mitä sinun persoonasi vielä kantaa ja mistä se pitää kiinni. Vapaus tulee sinulle, kun otat vastuun itsestäsi ja siitä, kun seisot omassa voimassasi täysin itsesi hyväksyen ja rakastaen. 

 

 

VALMENTAJANA JA MENTORINA HALUAN SYDÄMESTÄNI AUTTAA SINUA LÖYTÄMÄÄN ELÄMÄÄSI ENERGIAA JA VOIMAA NAISEUTEESI.

OLEN TUKENASI MATKALLASI KOHTI TASAPAINOISTA JA HYVINVOIVAA ELÄMÄÄ.

Jokainen meistä voi luonnollisesti nauttia elämästään ja luoda siitä omien UNELMIENSA MUKAISEN. Näen jokaisessa ihmisessä upean yksilöllisen potentiaalin ja haluan olla tukenasi, kun sinäkin löydät sen sisältäsi! Tahdon auttaa sinua löytämään sinulle sopivan puhtaan luonnollisen ruokavalion, nautinnollisen tavan liikkua ja mukavan mielenhallintatavan rentoutuaksesi elämän iloiseen virtaan.

 

Elämä virtaa lävitsesi, nautitko siitä täysin rinnoin ja sydämin?

 

Elämäni aikana olen nähnyt erilaisia ihmisiä ja kulttuureja. Näen jokaisessa ihmisessä mahtavan potentiaalin olla onnellinen. Olen tehnyt pitkän uran yrittäjänä ja käynyt lävitse niin fyysisiä, kuin henkisiäkin koettelemuksia. Olen itse löytänyt kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista suuren voimavaran ja tuen elämäni kaikille osa-aluelle.

 

Valmennus- ja mentorointityössä olen koulutukseltani Personal Trainer, kuntosalivalmentaja, hyvinvointivalmentaja, joogaohjaaja, Licensed Practitioner of NLP, Terveyden Tukipilarit -kouluttaja, Unelma Itsestä -valmentaja, retriitti- ja tapahtuma fasilitaattori Balilla ja Suomessa. Sydämeni hymyilee, kun voin auttaa sinua löytämään oman naisellisen upeutesi ja luonnollisen hyvinvoivan loistosi!

 
valmennus-ravinto

Hyvinvointi uudelle tasolle henkilökohtaisessa valmennuksessa

Olet elämäsi päätähti, elämäsi tarinan kirjoittaja. Millaista tarinaa sinä kirjoitat itsellesi?

Henkilökohtaisessa valmennuksessa voit saavuttaa tavoitteesi vielä tänä vuonna.  Nyt on toiminnan aika! Tärkeintä, että sinulla on halu lähteä liikkeelle, saada itsestä ja elämästä täyden potentiaalin irti sekä nauttia elämästä. Lähtökohtasi valmennukseen voi olla mikä tahansa. Henkilökohtainen valmennus suunnitellaan täysin sinun elämäntilanteesi sekä unelmiesi mukaisesti.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa:

 
 • Selkeytämme mentoroinnin avulla sinun tavoitettasi ja motivaatiotasi sitä kohtaan
 • Vahvistamme itsetuntemusta, naiseutesi ydintä ja aitoa onnellisuutta elämää kohtaan
 • Käymme läpi ravintoa, syömistä ja luomme sinulle toimivan sekä tavoitettasi tukevan ravinnerikkaan ravinto suunnitelman
 • Suunnittelemme sinun lähtökohdastasi tavoitteitasi inspiroivat ja tukevat harjoitteet
 • Seuraamme yhdessä, että harjoitteet tuottavat tulosta, kuunnellen sydämen ääntä ja kulkien siten oikeaan suuntaan
 • Käymme läpi kehitystäsi ja sitä, mistä hyvä olosi koostuu, mitkä asiat tukevat sitä ja mistä voit luopua
 • Opimme miten voimme rakentaa hyvinvoinnista pysyvän elämäntyylin
 • Sinua haastetaan kasvamaan sekä kukoistamaan elämän eri osa-alueilla
 • Saat tarvitsemaasi tietoa koskien henkistä hyvinvointia, ravintoa ja liikettä

Henkilökohtainen valmennus ja mentorointi tapahtuu nettipuheluiden ja/tai live-tapaamisten välityksellä, joten voit osallistua valmennukseen paikkakunnasta riippumatta. Tällä sivulla esitellyt valmennuspaketit antavat sinulle ajatusta siitä, millainen oma valmennuksesi voisi olla. Henkilökohtaiset valmennukset sisältävät aina sinulle yksilöllisesti räätälöidyn sisällön.

 

"Sini-Maria on huikea valmentaja, joka keskittyy fyysisten muutosten lisäksi erityisesti henkiseen puoleen."
Mikä tekee minusta erilaisen valmentajan ja mentorin:
 

Elän ja toteutan todella sitä omaa unelmaelämää ja jaan kaikki oppimani sinun kanssasi. Olen radikaali ja rehellinen kanssasi. Tulet kohtaamaan omat esteesi kanssani ja yhdessä menemme niistä yli. Elämäsi muuttuu nautinnolliseksi, takaan sen!

Niinkuin elämäntarinani kertoo minulla on paljon kokemusta eri kulttuureista, opettajista ja eri filosofioiden opeista ja tätä rikasta elämänkokemusta ei voi oppia kirjoista tai kursseilta. Minun supervoimani on muuntaa elämän haasteet ja opit palvelukseeni. Varjoista olen tehnyt minun oman elämäni vahvimmat työkalut ja näitä saan nyt jakaa sinun kanssasi. Nämä elämänopit ovat kehollistuneet minuun ja tehneet minusta sen, joka olen tänä päivänä mentorina, valmentajana ja ihmisenä.

 

Olen manifestoinut unelmani toteen ja tehnyt mahdolliseksi kaikki mitä olen unelmoinut ja nämä opit tulen opettamaan myös sinulle! 

 

Oletko valmis ottamaan elämän rikkaudet vastaan?

 
 

Näen sinun haastavat rakenteesi ja tuon sinulle harjoitteet, joilla voit vapautua niistä ja aloittaa elämään runsasta ja vapaata elämää. Oli tavoitteesi mikä tahansa, kanssani löydät ihanneolosi, -painosi ja sieluntehtäväsi. Kun olet henkisesti ja fyysisesti tasapainossa, elämäsi manifestoituu harmoniaan takaisin. Henkisyys ja ihmisyys täytyy olla tasapainossa, jotta voi elää nautinnollista ihmisen elämää. Näen jumaluuden jokaisessa ja sinä tulet myös näkemään sen, kuinka paljon potentiaalia sinusta löytyy ja miten voit käyttää sitä oman elämäsi luomiseen.Uskon täysin, että jokainen ansaitsee elää rikkaudessa, rakkaudessa ja unelmiensa elämässä! Olen täällä ohjaamassa sinut takaisin runsauteen, loistoon, omaan rakkauteesi ja samalla juhlimme elämää ja toteutamme unelmia toteen uskomattoman nautinnollisella tavalla.

Valmennus- ja mentorointipaketit

Valmennuksiin kuuluu aina ilmainen 30 min suunnitteluvideopuhelu, jossa yhdessä suunnittelemme valmennuksen pituuden ja käymme läpi yksilölliset tarpeesi. Puhelun aikana näemme olenko minä sinulle juuri oikea valmentaja ja mentori, päätämme yhdessä lähdemmekö yhteistyöhön.

Hae mentorointi paikkaa nyt!

 

Unelmaravinto -valmennus

Kartoitamme alkuun sinun elämäsi tämän hetkisen tilanteen ravinnon ja liikunnan osalta. Saat täytettäväksesi ruokapäiväkirjan, jonka jälkeen saat ruokavalioehdotuksen sopien sinun tarpeisiisi, arkeesi sekä tavoitteisiisi. Alkukartoituksen jälkeen tapaamme kolme kertaa Online-tapaamisten muodossa: Online-tapaaminen: Käydään yhdessä läpi ruokavaliota ja juurrutetaan sitä sinun arkeesi. Keskustellaan puhtaan ravinnon kokonaisvaltaisesta merkityksestä tukemassa sinun unelmaelämääsi. Online-tapaaminen: Käydään yhdessä läpi ruokavaliosta nousseita kysymyksiä ja kokonaisvaltaista näkökulmaa hyvinvoinnista sinun elämässäsi. Valmennus sisältää tarvitsemiasi käytännön työkaluja, uusia oivalluksia sekä iloa keittiöön ja keholle.

Unelma Läsnäolo -valmennuspaketti

3 kerran valmennus sinulle, joka haluat löytää sisäistä rauhaa ja läsnäoloa päiviisi. Valmennus sopii myös sinulle joka olet kokenut loppuunpalamisia, olet lähellä sellaista tai haluat oppia erilaisia harjoitteita läsnäolevaan mielentilaan. Valmennuksessa tulet tietoiseksi omasta rauhan ja rentouden tilastasi. Opit säilyttämään keveän, iloisen ja rennon tilan kiireen keskellä ja omaksut keskittymistä ja hetkessä olemista elämän pyörteiden keskellä. Saat valmennuksessa konkreettisia harjoituksia, jotka johtavat sinut rauhalliseen ja keskittyneeseen mielentilaan. Valmennusten välillä tuen sinua harjoitteiden toteuttamisessa ja vastaan sinulle nousseisiin kysymyksiin. Valmennus sisältää hengitysharjoitteita, meditaatiotekniikoita, mielikuvaharjoitteita, läsnäoloharjoitteita.

Tee Unelmista totta! -valmennus

3 kerran valmennus, jossa teemme unelmista totta. Tuomme esiin elinvoimaisen itsemme, asetamme merkityksellisiä tavoitteita, suunnittelemme reitin tavoitteisiin ja otamme askelia yhdessä. Valmennuspaketti sopii sinulle, jos koet että sinulla on suunta hukassa elämässäsi sekä sinulle jolla on tavoitteita sydämen päällä, mutta se viimeinen kipinä toimintaan puuttuu. Valmentajana näen kanssasi matkaa eteenpäin, tuon näkökulmia, sparraan sinusta esiin parasta versiotasi ja kannustan loputtomasti. Autan sinua luomaan unelmistasi totta! Kolmen kerran valmennuksen jaamme noin. kuukauden ajalla, jossa saamme paljon aikaiseksi. Valmennusten välillä pidämme tiivisti yhtä. Valmennus sisältää konkreettisia työkaluja ja toimintaa sinulle, joka tahdot nyt luoda todeksi unelmasi.

Rakkaudesta elämään -valmennus

3 kerran valmennus, jossa rakastumme itseemme terveellä tapaa entisestään. Valmennuspaketti sopii sinulle joka tahdot oppia rakastamaan sekä hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Valmennuspaketti sopii myös sinulle jolla on mahdollisesti haastava tausta/suhde ruokailuihin. Teemme valmennuksessa harjoituksia kokeaksemme sen ytimen jota olemme ja saat valmennusajalle tehtäviä joilla onnistut. Valmennukset jaamme noin kuukauden ajalle. Valmennusten välillä pidämme tiivisti yhtä. Kuukaudessa muutamme elämäämme ja kokemusta itsestämme! Valmentajana autan sinua integroimaan syvempää kokemustasi itsestäsi elämän eri osa-alueille. Tulet nähdyksi ja kuulluksi sellaisena kuin olet ja sellaisena kuin tahdot olla. Valmennuksessa opit valmentajan johdolla näkemään oman kauneutesi ja upeutesi. Opit rakastamaan sinun kehoasi, sieluasi ja elämääsi kokonaisvaltaisesti.

Intensiivivalmennus

Intensiivinen ja yksilöllinen valmennus, jolla saat suuremmatkin muutokset käyntiin! Intensiivivalmennus sisältää sinulle yksilöllisesti räätälöidyn sisällön.

1. viikko: Kartoitus ja esitehtävät sähköpostitse. Luon harjoitteet, rutiinit ja ruokavalion kartoituksen pohjalta.

2. viikko: Valmennuksellinen videopuhelu (n. 1,5h), jossa laitetaan käytäntöön harjoitteet. Valmennettava sitoutuu harjoitteisiin.

3. viikko: Yksilöllisesti juuri sinulle luotu valmennuspäivä (Paikka sovitaan erikseen valmennus tarpeen mukaan) (n. 5h).

4. viikko: Valmennuksellinen videopuhelu (n. 1,5h), jossa integroidaan valmennuksessa opittua ja toteutetaan selkeä jatkosuunnitelma.

Valmennus koostuu videopuheluista ja valmennuspäivästä, kaikki tuki ja kannustus tulee sydämen lahjana pyyteettömällä rakkaudella, viisaudella ja runsaudella.

Hae mentorointi paikkaa nyt!

 • Kaikki valmennukset sisältävät ilmaisen 0,5h aloitusvalmennuksen
 • Valmennus puhelut 60-75 min 
 • Ennakkotehtävät/harjoitteet sekä tehtävät/harjoitteet valmennusten välissä
 • Tuki valmennus kertojen välillä whatsappin välityksellä
 • Takuu valmennuksen tehosta sitoutuneelle valmennettavalle

Kolme henkilökohtaista etävalmennusta Sini-Marian kanssa (a’ 60-75 min) 597€

Intensiivivalmennus, Kaksi henkilökohtaista etävalmennusta Sini-Marian kanssa (a’ 60-75 min) + Valmennuspäivä (n.5h) 798€

 

Biodynaaminen-kraniosakraali-Reikihoito (n. 1h)

Sydämen ja sielun toiveeni on auttaa sinua palaamaan luonnolliseen tasapainoiseen tilaan kehon, mielen ja sielun kanssa. Jokainen 1-1,5 tunnin hoito on yksilöllisesti kanavoituu sinun tarpeiden mukaan. Biodynaaminen-kraniosakraali-Reikihoito on ainutlaatuinen ja käytän vain höyhenkevyttä kosketusta, joka ei yleensä ole yli viittä grammaa. “Kuuntelen” ja tunnen kehosi hienovaraisia kraniorytmejä. Kun olen havainnut epätasapainoa, teen hellävaraisia ”korjauksia” kraniorytmeihin, toimin Reiki energian kanavana ja autan elimistösi luonnollisesti aloittamaan palautumisen harmoniaan ja poistamaan tukoksia sekä palauttamaan normaalin tasapainon ja toiminnan. Biodynaaminen-kraniosakraali-Reikihoito voi auttaa sinua niin fyysisten ongelmien kuin emotionaalisen epätasapainon kanssa. Hoidon hinta 80€ (Voidaan liittää myös osaksi valmennusta)

(Olen sertifioitu Kraniosakraali ja Reiki terapeutti)

Heräsikö kiinnostus? 
Seuraava vaihe on ottaa yhteyttä Sini-Mariaan!
 

 
 
Heräsikö kiinnostus? 
Seuraava vaihe on ottaa yhteyttä Sini-Mariaan!

 

 

 
 

Suoraan asiakkaideni huulilta: