Sateenkaari ja chakra paasto

Tämä matka oli elämän mullistava kokemus! Matka alkoi jo alotuspäivää edeltävänä iltana ja yönä. Koin syvää turvattomuutta ja luottamuksen puutetta itseeni ja tähän prosessiin. Ensimmäisenä päivänä teemana oli siis juurichakra ja tiesin jo etukäteen, että se on minulle haastavin chakra. Aamulla viestittelin Sini-Marian kanssa ja hän tsemppasia minua tekemään harjoituksia ja tulemaan itseni äärelle. Jo viestin kuuntelun jälkeen sain rauhan ja aloin innoissani tekemään ensimmäistä smoothieta. Päivien aikana huomasin, että kyseisin chakran teemat tulivat tosi vahvasti emotionaalisella tasolla käsittelyyn. Yleensä seuraavan päivän chakran teema alkoi jo edeltävä iltana ja näin jopa unia aiheista. Tämä matka oli minulle selvästi enemmän mentaalinen, kuin fyysinen matka. En edes tiennyt kuinka paljon käsiteltävää minulla oli tietyissä chakroissa.

Olen opiskellut chakroja jo etukäteen ja minusta oli ihana syventyä nyt paaston tavoin tuntemaan jokaisen chakrani värähtelyjä. Haastavimmat chakrat minulle oli selvästi alachakrat. Smoothiesta parhaimmat olivat myös mielestäni alachakrojen; punainen, oranssi ja keltainen. Eli tosi hyvin jaksoi smoothieiden värit tsempata! Tunsin olevani kylläinen oikeastaan koko paastomatkan ajan. Tein runsaita smoothieta todella monista eri ainesosista. Söin paaston aikana puhdistamatonta merisuolaa, mikäli suolan himot yllättivät. Join myös paljon lähdevettä, jota hain luonnon omasta lähteestä. 


Kuuntelin aina chakra videon aamulla ja tein perään visualisoinnin. Visualisoinnit olivat voimakkaita ja meditaatiomaisia matkoja. Ne herkistivät upeasti tuntemaan kyseisen chakran teemaa ja värähtelyä. Sain tästä hyvän startin päivääni. Yritin joka päivä pukea kyseisin chakran väristä vaatetta ylleni. Visualisoin myös päivän aikana kyseisen chakran väriä ylleni valokuplamaisesti. Iltaisin tein aina päivän joogaharjoituksen, jotka olivat mielestäni aivan upeita! Joogassa oli niin upeasti keskitytty chakran teemaan ja joogan pituus oli mielestäni tosi sopiva 15-25min. Sen jaksoi tehdä aina vaikka olikin väsyneempi.

Tunsin kovaa tarvetta päästä paastoamaan ryhmän mukana. Ryhmässä on aina voimaa ja on ihana kun voidaan tehdä jotain yhdessä ja tukea toisiamme. Tsemppasimme ryhmässä valtavasti toinen toisiamme ja jaoimme kokemuksia. Sini-Marian ihanat yhteiset tsemppiviestit ryhmässä oli myös todella suuria apu vaikeimpina päivinä! Myös yhteiset zoom-hetket olivat upea kokemus. Oli ihana jakaa yhteistä jännitystä paastoon valmistautuessa, jakaa kokemuksia paastomatkan puolessa välissä, sekä jakaa vielä kokemuksia paaston päätyttyä. Koin olevani niin turvassa ja rakastettu tämän matkan aikana! Voin suositella tätä paastoa jokaiselle joka haluaa sukeltaa itseensä ja kehoonsa. Joka haluaa puhdistua fyysisesti ja emotionaalisesti. Joka haluaa kokea jotain aivan uudenlaista mielen kirkkautta ja kehon pyhyyttä. Tähän matkaan voi mielestäni lähteä ilman aiempaa kokemusta paastoilusta. Smoothiella pärjää niin hyvin, ja niistä saa kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet. Olen super iloinen paaston vaikutuksista ja siitä että sain puhdistettua kehotemppelini. Smoothiet tulivat elämääni jäädäkseen! Sateenkaaren päässä odotti todenteolla puhdas keho ja mieli.

Kiitos Sini-Maria, että teet tätä työtä koko sydämelläsi ja oikeasti haluat auttaa meitä ihmisiä parantumaan.<3

chakra elina
Love, Elina Rantataro


TÄSTÄ LINKISTÄ pääset shoppiin ja tutustumaan lisää sateenkaari ja chakra paasto ryhmä tai yksilö valmennukseen. 


(Teksti, smoothie kuvat ja raaka-aine mandala kuvat, Elina Rantataro)


RESEPTI-kirja tilaukset täältä