Totuus valmentaja Sini-Marian elämästä ja vinkit miten voit elää oman Unelmasi toteen!

Haluan kertoa sinulle hieman mitä elämässäni on tapahtunut ja miksi juuri nyt elän omaa Unelmaani toteen.

2000 -luvun alussa kaikki voimat vienyt masennus ja vuonna 2013 äidin kuolema herätti minut rankasti todellisuuteen. Olin elänyt muiden vuoksi, tehnyt asioita siksi, koska luulin, että se olisi minulle hyväksi tai niin täällä kai kuuluisi elää. Tämä ei kuitenkaan tuntunut joka solussani hyvältä. Muutos oli väistämätöntä, mikäli haluaisin tietää miltä todellinen hyvä elämä tuntuisi. Tunnetko sinä joka solussasi, että elät niinkuin haluat? Kohtaatko sen mikä sinun on kohdattava voidaksesi elää onnellisena?

1. Vinkki: Älä taistele tuulimyllyjä vastaan, jos et kuuntele sydäntäsi ja sen viisautta, tulet väsymään ja menetät voimasi.

Minä en ollut kuunnellut sydäntäni, sitä mistä minä todella nautin ja haaveilin. Halusin elää ilossa ja toteuttaa omaa Unelmaani, mutta en niin tehnyt, en uskaltanut. Olin kuitenkin nyt tullut ymmärrykseen, että oli aika itse ottaa vastuu omasta ilosta ja elämästä!

2. Vinkki: Syö puhdasta ravintoa, joka puhdistaa ja kirkastaa mielesi. Olet mitä syöt! Valitse laatu, puhtaus ja värikkyys!

Aloitin tutkimalla ja opiskelemalla ravintoa ja sen vaikutusta ihmisen mieleen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin – siitä se alkoi. Puhdas ravinto muutti mieleni, kehoni ja yleisen hyvinvointini sille tasolle, että pystyin näkemään oman potentiaalin ja mitä elämä voisi olla, jos sitä eläisi tietoisesti ja täysin siitä nauttien.

3.Vinkki: Ota selvää mitkä harjoitteet tukevat juuri sinun hymyäsi ja hyvää oloasi! Käytä mittarina sitä kuinka paljon harjoitus tuo keveyttä ja iloa oloosi.

Aloitin mielen vanhojen rakenteiden muuttamisen meditaation, NLPn ja mentoroinnin avulla. Annoin kaikki voimani siihen, että halusin ymmärtää miten voisin olla vapaa, onnellinen ja auttaa muitakin näkemään elämän puhtaan virran itsessään. Oletko, joskus miettinyt, että mielesi kahlitsee sinun onnellisuuttasi ja potentiaaliasi? Minun mieleni, ei sallinut minun nauttia ja elää Unelmaa, se sanoi monesti, että en ansaitse, en pysty, en ole kylliksi hyvä…

Työ itsessään on tehtävä itse, mutta ilman muiden ihmisten tukea, mentorointia ja apua se ei ole mahdollista. Ihmiset auttavat sinua ja minua näkemään kirkkaammin missä kohden pidättelemme itseämme ja emme anna elämän loistaa lävitsemme.

4.Vinkki: Seuraa ja opi niiltä ihmisiltä, jotka autenttisesti elävät jo Unelmaansa ja nostattavat myös mielellään muita mukanaan iloon! Pyydä apua ja vinkkejä! Ei kannata raivata tiheään viidakkoon polkua yksin, jos joku on sen on jo tehnyt.

Unelma Itsestä verkkovalmennuksen tehtävät, harjoitukset ja viisaudet ovat auttaneet minua ja monia tuhansia naisia näkemään itsessään sen todellisen potentiaalin mitä meissä on.

Valmentaja mentorina olen aina halunnut kehittää itseäni jatkuvasti ja luoda parempaa itselleni ja asiakkailleni. Olen kouluttautunut monilla eri osa-alueilla ja vaatinut itseltäni aina rehellisyyttä elää myös oppieni mukaan. Tuki työkaluina itselleni ja asiakkailleni olen kouluttautunut Personal Trainer, Kuntosalivalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, Joogaohjaaja, Licensed Practitioner of NLP, Terveyden Tukipilarit -koulutus, Unelma Itsestä -valmentaja, Retriitti ja workshop fasilitoija.

Elän sitä mitä opetan ja minulle on tärkeää kulkea rehellisesti Unelmieni polkua. Siksi rehellisesti kerron sinulle mitä minun menneisyydessäni on ollut ja miten nyt elän.

Olen selvittänyt masennuksen syyt ja oireet, lapsuudestani tulleet rajoitteet, vääristyneet mielen rakenteiden kahleet ja nyt olen toteuttanut päivä kerrallaan Unelmaani toteen!

5. Vinkki: Ota omasta elämästäsi vastuu ja tue itseäsi uuden oppimisessa. Sinä voit oppia mitä vain uutta, jos siihen uskot ja tahdot!

Minä haaveilin ja Unelmoin ihmisten auttamisesta, matkustamisesta, lisää oppimisesta, ulkomailla asumisesta ja perheestä.

Nyt elän tuota kaikkea, minulla on kaksi kotia, Balilla ja Suomessa, upea terve parisuhde ja odotamme perheeseemme pientä poika-vauvaa. Voin matkustaa ja kehittää itseäni tukeva
kumppani vierelläni. Ja tiedän ja tunnen kuinka me kaikki voimme elää puhtaassa ilossa ja toteuttaa Unelmamme toteen!

6. Vinkki: KYLLÄ KYLLÄ tämä on kaikki mahdollista jokaiselle meistä!! Ja muista, että sinun Unelmasi toteutuminen ei vähennä kenenkään mahdollisuutta menestyä ja loistaa omassa onnessaan ja Unelmassaan! Keskity siihen mitä haluat oppia, mihin suuntaan haluat mennä ja joka päivä ota yksi pieni askel kohden omaa Unelmaasi!

Mikä tukee sinun hymyäsi se myös tukee kaikkien läheistesi kasvua ja hyvinvointia!!!

Uskalla olla se upea itsesi ja muiden avulla toteuta kaikki Unelmasi toteen! Unelmoi isosti, pyydä apua niiltä, jotka jo elävät Unelmaansa ja valaise kaikille tietä leveään hymyyn ja hyvään oloon!

Emme ole täällä murehtimassa, voivottelemassa, pienentämässä itseämme vaan nauttimassa todellisesta elämästä ja sen suuresta ihmeestä, jota elät joka sekuntti toteen!

Kommentoi kiitokseksi, jos minun Unelma matkani on sinua auttanut tai inspiroinut nyt tai aiemmin.

Rakkaudella toivon sinulle parhainta toteen,
Valmentaja Sini-Maria