Sale

Barefoot sandals, pronssihematiitti

28,00 9,00

Varaston loppuunmyynti – tilaukset: sinimarialimnell@gmail.com

Barefoot sandals, paljasjalkakorut

Nämä paljasjalkakorut on valmistettu käsityönä Balilla. Ostamalla kauniin korun, autat Unelma Itsestä -valmentaja Sini-Marian ystäväperhettä Balilla. Perhe elää hyvin vaatimattomasti, mutta kiitollisena jokaisesta päivästä. Perheenjäsenet kaikki osallistuvat pienyrityksen pyörittämiseen ja jokainen koru on luotu käsityönä ja siunattu Balilaiseen tyyliin kiitollisuudella sekä rakkaudella.

Sinun kauneuttasi korostavat supernaiselliset paljasjalkakorut tuovat sinulle Jumalattaren kohottavaa energiaa. Hoitavat aidot luonnonkivet auttavat sinua maadoittumaan ja olemaan yhteydessä Äiti -maahan. Tunnet naisellisuutesi kohoavan ja samalla olet yhtä harmonisen luonnon kanssa.

Voit käyttää koruja arjessa, juhlassa ja joogatunneilla. Parhaimmillaan korut ovat paljaassa jalassa, mutta myös sopivat hyvin käytettäväksi yksinkertaisten sandaalien ja ballerinatossujen kanssa.

Näin on kuvattu kyseisten luonnonkivien voimaa ja ominaisuuksia:

Hematiitti

Hematiitin sanotaan olevan maadoittava ja tervettä talonpoikaisjärkeä sekä eloonjäämisviettiä edistävä kivi, jota suositellaan myös unettomuuteen. Hematiitti stimuloi keskittymistä, poistaa itse asetettuja rajoituksia ja omaa vahvan yang -elementin. Fyysisellä tasolla hematiitti liitetään muun muassa jalkoihin, erityisesti pohkeisiin.

7 varastossa

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Barefoot sandals, pronssihematiitti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *