Sale

Unelma Vuosi -valmennuskirja

42,00 21,00

Varaston loppuunmyynti – tilaukset: sinimarialimnell@gmail.com

Uskalla unelmoida! Unelmat on tehty elettäviksi. Valmennuskirjan avulla kehität mielikuvitustasi ja kasvatat uskoasi omia unelmiasi kohtaan.

Kirja kulkee matkassasi 12kk ajan joka kuukausi vaihtuvine aiheineen.  Kirjan 12 lukua on suunniteltu päiväkirjamaisesti siten, että yksi kuukausi kerrallaan työskennellään yhden asian parissa. Jokaisen kuukauden kohdalla on ohjeistus uudesta teemasta pohdintakysymysten ja tehtävien kera. Voit edetä myös omassa tahdissasi ja kirjan voi aloittaa milloin tahansa

Kirja on päiväkirjamainen unelmien työkalu, jonka lempeät tehtävät auttavat sinua oivaltamaan omaa kaunista potentiaaliasi sekä voimaasi luoda maailmastasi unelmien näköinen paikka elää. Kirja valmentaa sinua toteuttamaan omia unelmia, luomaan tietoisesti omaa todellisuutta haluamasi laiseksi, löytämään rauhaa tässä hetkessä sekä haastaa sinua toimintaan tehtävien avulla. Tehtävien tarkoitus on ravisuttaa vanhoja ajatusrakenteita positiivisella näkökulmalla ja haastaa sinua toimintaan! Tilaa on varattu omien ajatusten päiväkirjatyyliseen kirjoittamiseen tai voit ilmentää omia haaveitasi vaikkapa piirtämällä.

Unelma Vuosi Valmennuskirja on kovakantinen, ylellistä materiaalia sekä naisellisen pinkki, ja siksi sitä on mukavaa kuljettaa myös mukana menossa! Sisältää ilmaisen  toimituksen Suomen sisällä.

56 varastossa

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Unelma Vuosi -valmennuskirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *