Sale

Barefoot sandals, musta kvartsikristalli kivihelmillä

28,00 9,00

Varaston loppuunmyynti – tilaukset: sinimarialimnell@gmail.com

Barefoot sandals, paljasjalkakorut

Musta kvartsi kristalli paljasjalkakoru, 12 Ruusukvartsihelmeä, 12 obsidianhelmeä ja 6 ametistihelmeä. Nämä aidoista luonnonkivistä valmisteut paljasjalkakorut on tehty käsityönä Balilla. Ostamalla kauniin korun, autat Unelma Itsestä -valmentaja Sini-Marian ystäväperhettä Balilla. Perhe elää hyvin vaatimattomasti, mutta kiitollisena jokaisesta päivästä. Perheenjäsenet kaikki osallistuvat pienyrityksen pyörittämiseen ja jokainen koru on luotu käsityönä ja siunattu Balilaiseen tyyliin kiitollisuudella sekä rakkaudella.

Sinun kauneuttasi korostavat supernaiselliset paljasjalkakorut tuovat sinulle Jumalattaren kohottavaa energiaa. Hoitavat aidot luonnonkivet auttavat sinua maadoittumaan ja olemaan yhteydessä Äiti -maahan. Tunnet naisellisuutesi kohoavan ja samalla olet yhtä harmonisen luonnon kanssa.

Voit käyttää koruja arjessa, juhlassa ja joogatunneilla. Parhaimmillaan korut ovat paljaassa jalassa, mutta myös sopivat hyvin käytettäväksi yksinkertaisten sandaalien ja ballerinatossujen kanssa.

Näin on kuvattu kyseisten luonnonkivien voimaa ja ominaisuuksia:

Musta kvartsikristalli

Kvartsi on yksi planeettamme voimakkaimmista kivistä, se on ohjelmoitava kivi, joka lopettaa pahoja tapoja päänsärkyjen ohella. Kvartsi on kanavoiva kivi, joka kohottaa energian korkeimmalle mahdolliselle tasolle ja fyysisellä tasolla sitä voidaan suositella mihin vaivaan tahansa.

Ruusukvartsi

Romanttinen ruusukvartsi on tunnettu kautta historian ehdottoman rakkauden kivenä, jonka ominaisuuksiin yhdistetään myös fyysisellä tasolla sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi. Muinaisuskomusten mukaan se auttaa vähentämään painoa ja ryppyjä sekä kasvattamaan itsevarmuutta.

Ametisti
Ametisti rohkaisee sisäiseen rauhaan, taistelee riippuvaisuuksia vastaan, kuljettaa energiaa ja omaa korkean henkisen värähtelyn – hyvä meditaatiokivi. Ametistin uskotaan myös karkottavan kielteisyyttä ja luovan rauhallisen ympäristön.

Obsidian

Kivi on nopea toimimaan ja omaa suuren voiman, mikään ei ole piilossa obsidiaanilta. Se poistaa herkkäuskoisuutta, tarjoaa kiintymystä ja on erittäin suojeleva kivi. Fyysisellä tasolla obsidiaanin suurin lahja on ymmärryksen kohottaminen sairauksien alkuperäisistä syistä.

Olet kaunis, saat hehkua naisena!

1 varastossa

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Barefoot sandals, musta kvartsikristalli kivihelmillä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *