Retriitit

Retriitti eli retretti (< ransk. retrait, ’vetäytyminen’ < lat. retraho, ’noutaa takaisin’) on vetäytymistä arkielämästä ja hiljentymistä esimerkiksi hengellisistä syistä tai stressin välttämiseksi. Retriitti ei ole uskonnollinen tapahtuma. Tällä sivustolla esitellyt retriitit on tarkoitettu vain naisille.

 

Jos arki, työ tai ihmissuhteet kuormittavat, ja tunnet olosi väsyneeksi, sinun voi olla hyvä harkita retriittiä. Retriitillä luot itsellesi tilaa hiljentyä, ja annat itsellesi aikaa palauttaa sydämesi harmoniaan. Retriitillä suljet puhelimet ja tietokoneet sekä muut ärsykkeet, jotka voivat viedä ajatukset muualle itsestä. Kun olet valmis hiljentymään ja löytämään sisäisen rauhan ja ilon, autamme sinua saavuttamaan sen retriitillä.

 

Meillä kaikilla on yhteinen unelma: Minä onnellisena, iloisena, terveenä, hyvinvoivana ja harmonisesti kokemassa ympäröivää maailmaa. Retriitti on omistettu tälle yhteiselle unelmallemme, ja koko retriittiviikonlopun sisältö sekä ohjelma on rakennettu tämän teeman ympärille.

 

Mikäli tulet retriitille halusta muuttaa elämäsi, niin olet lämpimästi tervetullut. Retriitti ei kuitenkaan yksin tee sinusta tervettä ja onnellista, vaan muutos lähtee sinusta itsestäsi. Retriitillä lähdet tutkimusmatkalle omaan ytimeesi. Olet valmis kulkemaan oman polun, jonka aikana opit hallitsemaan mieltäsi ja tunteitasi.

 

Tästä pääset hyppäämään Balin retriittien  (kesto 7 vrk) kuvaukseen.

 

Tästä pääset oikoreittiä Suomen retriittien (kesto 3 vrk, pe-su) kuvaukseen.